Μεγάλη μάχη στους άνδρες στο Λονδίνο

Νικητής “έκπληξη”, 2ος ο Μπεκέλε

Share

Ο Kενυάτης Ντάνιελ Γουανζίρου ήταν ο μεγάλος νικητής του Virgin Money London Marathon που πραγματοποιείται στη βρετανική πρωτεύουσα. Η κούρσα ήταν από την αρχή γρήγορη με περάσματα που οδηγούσαν κοντά στο παγκόσμιο ρεκόρ, και αρκετούς δρομείς στο παιχνίδι.

Τελικά, στα τελευταία χιλιόμετρα ο Γουανζίρου κατάφερε να κρατήσει τη μικρή απόσταση που είχε πάρε τερμάτιζοντας σε 2:05:48. Δεύτερος ήταν ο Κενενίσα Μπεκέλε, ο οποίος έκανε την επίθεσή του στα τελευταία χιλιόμετρα όμως δεν κατάφερε να φτάσει στην πρωτη θέση μένοντας 8 δευτερόλεπτα πιο πίσω.

Τρίτος ήταν ο Κενυάτης Μπεντάν Καρόκι σε 2:07:41 ενώ τέταρτος ήταν ένας ακόμα Κενυάτης, και σπουδαίος μαραθωνοδρόμος, ο Αμπέλ Κιρούι σε 2:07:45.

O νικητής είναι 25 ετών και το ρεκόρ του είναι 2:05:21 από τον μαραθώνιο του Άμστερνταμ το 2016. Τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει μία σημαντική βελτίωση κερδίζοντας σημαντικές διοργανώσεις, κυρίως στον Ημιμαραθώνιο, με τη νίκη του στο Λονδίνο, φυσικά, να αποτελεί έως τώρα, ό,τι σημαντικότερο έχει πετύχει.

Δείτε εδώ τι έγινε στην κούρσα των γυναικών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι Έλληνες στον Ημιμαραθώνιο της Βαρσοβίας
Δείτε την ελληνική παρουσία στον NN Polmaraton Warszawski
Παρίσι 2024: Πόλεμος στα... κουνούπια από την οργανωτική επιτροπή
Το έχουν πάρει πολύ ζεστά οι διοργανωτές…
Το Σάββατο 30/3 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
Τα φαβορί, η διαδρομή και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο