Η “φωτεινή καρδιά” του Energizer Night Run

Η “φωτεινή καρδιά” του Energizer Night Run χτύπησε δυνατά στο κέντρο της Αθήνας στέλνοντας μήνυμα αγάπης στα παιδιά όλου του κόσμου!

Share

Χιλιάδες φωτεινά χαμόγελα, από ανθρώπους κάθε ηλικίας, ένωσαν τη λάμψη τους με τους φακούς της Energizer, φωτίζοντας για μία ακόμα φορά το κέντρο της Αθήνας στο 4ο Energizer Night Run που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιουνίου.

Η ενέργεια του κόσμου και η γιορτινή ατμόσφαιρα “χτύπησαν κόκκινο” ενώ από νωρίς το απόγευμα η πλατεία μπροστά από το Παναθηναϊκό Στάδιο άρχισε να παίρνει το φωτεινό πορτοκαλί χρώμα, από το αναμνηστικό tshirt του αγώνα που φορούσαν οι δρομείς.

Καθώς το φως άρχισε να πέφτει, η λάμψη των φακών γινόταν όλο και πιο έντονη και στις 9:30 ο χώρος της αφετηρίας που είχε σχήμα καρδιάς, γέμισε ασφυκτικά  στέλνοντας μήνυμα αγάπης στα παιδιά όλου του κόσμου, καθώς φέτος ο αγώνας υποστήριζε το έργο της UNICEF, δίνοντας στον διεθνή οργανισμό 1€ για κάθε συμμετέχοντα.

Ο Σάββας Πούμπουρας, ήταν ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, ανεβάζοντας με το κέφι του τη διάθεση των δρομέων ενώ ο Dj Teo έδινε τον ρυθμό με τη μουσική του.

Η συμβολή της εταιρείας Fortis, αποκλειστικού διανομέα της Energizer και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) ήταν για μία ακόμη φορά καταλυτική για την επιτυχία της διοργάνωσης την επιμέλεια της οποίας είχε και φέτος η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

Σημαντική ήταν και η βοήθεια της Τροχαίας Αθηνών και Καισαριανής, αλλά και της ομάδας από το Σώμα Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που φρόντισε για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα.

Πολύτιμη ήταν η βοήθεια των χορηγών και συγκεκριμένα των αναψυκτικών ΛΕΠΟΓΚΑ που γέμισαν δροσιά και ενέργεια τους δρομείς με τις μοναδικές γεύσεις τους, του καταστήματος Runner Store, όπου μπορεί κανείς να βρει όλα όσα χρειάζεται κάθε δρομέας, της Wind που υποστηρίζει τους σημαντικότερους αγώνες δρόμου, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή που φρόντισε να ξεδιψάσει όλους τους συμμετέχοντες και της εταιρείας ADMINE για τις υπηρεσίες μάρκετινγκ και διαφήμισης που προσέφερε.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:494:%!]

[!%ARTICLE_MODULE_ID:487:%!]

Δείτε όλα τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο