Δείτε χρήσιμες πληροφορίες για τον 19ο Δρόμο Βουνού «Υμηττός 2018»

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Υμηττό

Share

H διοργάνωση του 19ου Δρόμου Βουνού «Υμηττός 2018» δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες του αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.
Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

« 19ος Δρόμος Βουνού «Υμηττός 2018»
Διοργάνωση: Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Παπάγου – Χολαργού, Δήμος Παπάγου-Χολαργού, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθηνών.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στην προκήρυξη του 19ου Δρόμου Βουνού “Υμηττός 2018” δίνονται οι βασικές πληροφορίες στους αθλητές-τριες, συμπληρωματικά όμως πρέπει όλοι να γνωρίζουν:

  • Στη Διαδρομή των 21 χλμ θα υπάρχουν 5 σταθμοί υποστήριξης των δρομέων, ανά 3,5 χλμ περίπου, στους  οποίους θα  παρέχονται νερό, ηλεκτρολύτες (μόνο στον 3ο σταθμό) και ισοτονικά ποτά (μόνο στον 4ο σταθμό).
  • Οι δρομείς μπορούν να παραδώσουν στην γραμματεία των σταθμών υποστήριξης τα ενεργειακά υγρά της προτίμησης τους σε φιάλες με τον αριθμό τους και το σταθμό (Α, Β, Γ, Δ ή Ε) της παραλαβής τους, το αργότερο έως τις 08:30.
  • Τα αποδυτήρια του Κλειστού Γυμναστηρίου είναι στη διάθεση των δρομέων για τη φύλαξη των προσωπικών τους ειδών.
  • Κανένα μηχανοκίνητο ή δίκυκλο όχημα δε θα επιτραπεί να κινείται καθ’ όλη τη διαδρομή, πλην των εξουσιοδοτημένων από την οργανωτική επιτροπή και των υπηρεσιακών απαραίτητων για την ασφάλεια των αθλητών-τριών και της ασφαλούς διεκπεραίωσης της διοργάνωσης. Ποδήλατα και μηχανές με το ειδικό σήμα της διοργάνωσης θα καλύπτουν κάθε σημείο της διαδρομής.
  • Θεωρείται απαραίτητο να τονισθεί ότι όλοι οι δρομείς θα πρέπει πρόσφατα να έχουν εξετασθεί από γιατρό γιατί τρέχουν με δική τους ευθύνη και η διαδρομή έχει υψηλές απαιτήσεις.
  • Ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες εκτός εάν τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια των αθλητών-τριών και των ομάδων υποστήριξης από πτώση κεραυνών.
  • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών-τριών ηλικίας κάτω των 18 ετών.
  • Θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη σε σημεία της διαδρομής που θα λειτουργούν και ως σταθμοί περισυλλογής των αθλητών-τριών που εγκαταλείπουν τον αγώνα. Τον τελευταίο δρομέα θα ακολουθεί όχημα περίθαλψης και μεταφοράς των αθλητών στην αφετηρία/τερματισμό όπου και θα υπάρχει κινητή νοσοκομειακή μονάδα.
  • Οι απονομές επάθλων και διακρίσεων θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Χολαργού, κοντά στο σημείο του τερματισμού. Όριο κάλυψης της αποστάσεως ορίζεται στις 3 ώρες.
  • Δηλώνεται προς όλους τους ενδιαφερόμενους ότι συνεργείο καθαρισμού θα ακολουθήσει τη διαδρομή των αθλητών και δύο ώρες μετά το τέλος της διοργάνωσης όλα τα απορρίμματα που προήλθαν από την υποστήριξη των δρομέων θα έχουν περισυλλεγεί.
  • Η Εκκίνηση και ο Τερματισμός θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Χολαργού. Από Μεσογείων προς Αγία Παρασκευή, στρίβουμε δεξιά στην οδό 17ης Νοεμβρίου (ένα φανάρι μετά το ΙΑΣΩ “General Hospital” – Είσοδος Χολαργού 6 ). Μετά από 500 περίπου μέτρα στρίβουμε αριστερά στην πινακίδα ‘Αθλητικό Κέντρο Δήμου Χολαργού’ ( οδός Σύρου – στάση Βλάχου ) και ακολουθούμε τις πινακίδες «Γυμναστήριο Χολαργού».
    Από Αττική Οδό – Περιφερειακή Υμηττού βγαίνουμε στην έξοδο Υ3 (Έξοδος Χολαργός – Αγ. Παρασκευή). Στην διασταύρωση που συναντάμε στρίβουμε αριστερά, στο πρώτο φανάρι (είσοδος ‘Δημόκριτου’) συνεχίζουμε ευθεία (οδός Ναυαρίνου) και ακολουθώντας τις πινακίδες «Γυμναστήριο Χολαργού», βγαίνουμε στην 17ης Νοεμβρίου. Μετά από 200μ. περίπου στρίβουμε δεξιά στην πινακίδα ‘Αθλητικό Κέντρο Δήμου Χολαργού’ (οδός Σύρου) και ακολουθούμε τις πινακίδες «Γυμναστήριο Χολαργού».
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο