Ακύρωση Λειβαθώνιου 2019

Διαβάστε το δελτίο της διοργάνωσης

Share

Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης σχετικά με την ακύρωση του Λειβαθώνιου 2019.

«Με ιδιαίτερη λύπη η οργανωτική επιτροπή του Λειβαθώνιου αποφάσισε να ακυρώσει τη φετινή διοργάνωση που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019.
Η απόφαση αυτή ήρθε σαν αποτέλεσμα απρόβλεπτων και απρόοπτων περιστατικών οργανωτικής και υλικοτεχνικής υφής που θα έθεταν εν αμφιβόλω την άρτια διεξαγωγή του αγαπημένου μας Λειβαθώνιου.
Προκειμένου λοιπόν να μην διεξαχθεί ένας αγώνας που δεν θα συμβάδιζε με το κύρος και την μακρά παράδοση του Λειβαθώνιου αναγκαστήκαμε να λάβουμε αυτή την πολύ δύσκολη, αλλά αναγκαστική απόφαση.
Ζητούμε συγγνώμη από όλους εσάς που μας στηρίζετε από το 1989 για την αναστάτωση. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και δίνουμε ραντεβού για το 2020.

Όσοι έχουν πληρώσει τη συνδρομή για τη συμμετοχή στον αγώνα τα χρήματα τους επιστρέφονται εφόσον το επιθυμούν κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας στο τηλέφωνο: 2111893811

Τα μπλουζάκια που δεν θα διατεθούν στο φετινό αγώνα θα δοθούν ως δωρεά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στην Κεφαλονιά και ανά την Ελλάδα με τη συμβολή του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ (www.desmos.org) μέσω του δικτύου του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο