Airport Run στην Ελλάδα για 1η φορά: ευκαιρία για άθληση και προσφορά!

Πρώτος σταθμός το αεροδρόμιο Καβάλας την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017

Share

Η Fraport Greece «ανοίγει» τα 14 αεροδρόμια για πρώτη φορά καλώντας αθλητές από όλη την Ελλάδα και τους κατοίκους των περιοχών να συμμετέχουν σε μοναδικούς αγώνες δρόμου που θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά εντός των χώρων των αεροδρομίων, με πρώτο σταθμό το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» στην Καβάλα! Με τη συμμετοχή τους, οι δρομείς θα συμβάλλουν ταυτόχρονα σε ένα σημαντικό κοινωνικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα θα δοθούν για την υποστήριξη του προγράμματος «Όλοι μαζί μπορούμε».

«Αφετηρία» της ενέργειας αποτελεί το Διεθνές Αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», όπου την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας δρόμου Fraport Greece – Kavala Airport Run. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά. Για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων θα διατίθεται δωρεάν στάθμευση.

Στο πλαίσιο της διαχείρισης, λειτουργίας και ανάπτυξης των 14 αεροδρομίων η Fraport Greece υλοποιεί δράσεις και προγράμματα που οφελούν τις  τοπικές κοινωνίες τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Παράλληλα, μέσω συγκεκριμένου στρατηγικού σχεδιασμού, συμβάλλει στην προώθηση και περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη των 14 προορισμών.

Λίγα λόγια για το «Όλοι μαζί μπορούμε»
Το «Όλοι μαζί μπορούμε» από το 2011 σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως η κοινωνική πρόνοια, η υγεία, η εκπαίδευση και το περιβάλλον, έχοντας ως στόχο την άμεση ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο