4ος Ορεινός Αγώνας Γερανείων 2017

9-4-2017: Ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου θα πραγματοποιήσει τον “4ο Ορεινό Αγώνα Γερανείων”.

Share

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου προκηρύσσει τον 4ο Ορεινό Αγώνα Γερανείων στις 9 Απριλίου 2017.

Στον αγώνα θα έχουμε αρκετές αλλαγές με κυριότερες την επιμήκυνση της διαδρομής κατά 2 τουλάχιστον χιλιόμετρα ώστε να φτάσει τα 21, αλλαγή τμημάτων της παλιάς διαδρομής, αύξηση της θετικής υψομετρικής σε πάνω από 1.300μ και τη μετακίνηση της αφετηρίας μέσα στο Λουτράκι.

Παράλληλα θα διεξαχθεί και ο 2ος Αγώνας Δρόμου Περαχώρας μήκους 10 χλμ. αγώνας χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις και για μαζική συμμετοχή.

Δείτε την προκήρυξη του αγώνα στο agwnasgeraneiwn2017.blogspot.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Crete Marathon 2020 - Αναβολή
Αγώνες στα Χανιά
Στα μονοπάτια του βουνού Φλατσάτα.
Με εκκίνηση το στάδιο της Οινόης σε υψόμετρο 760 μ., διαδρομή στο βουνό Φλατσάτα (1.050 μ. υψόμετρο) και τερματισμό στο στάδιο της Οινόης, διεξάγεται την Κυριακή 23 Μαΐου αγώνας δρόμου σε βουνό με την επωνυμία «Ορεινός δρόμος Φλατσάτας-Οινόης». Το μήκος της διαδρομής είναι 20 χλμ. ενώ θα πραγματοποιηθεί και αγώνας 8 χλμ. για νεότερους δρομείς.
Με ρεκόρ αγώνα έκλεισε ο 5ος Υπερμαραθώνιος Παρθένου Δάσους Παρανεστίου
Mε νικητές τους Νίκο Καλοφύρη και Ιρένα Μαλιμπόρσκα έκλεισε ο 5ος Υπερμαραθώνιος Παρθένου Δάσους Παρανεστίου που διεξάγεται κάθε χρόνο στην οροσειρά της Ροδόπης. Ο Καλοφύρης δε, κατάφερε να διασχίσει την απόσταση των 110 χλμ. σε 10:47:55 πετυχαίνοντας έτσι νέο ρεκόρ αγώνα. Δείτε τα αποτελέσματα του VFUT.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο