icon

Αποκτήστε το Runner σε ψηφιακή μορφή

στο Readpoint.gr

Αγώνες

5ος Αγώνας Δρόμου Michel Breal

Runner Magazine 5ος Αγώνας Δρόμου Michel Breal

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου* θα διεξαχθεί ο 5ος Αγώνας Δρόμου Michel Breal.
* Νέα ημερομηνία.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«5ος Αγώνας Δρόμου Michel Breal "Τρέχοντας για το Όραμα Ελπίδας"
Ο «Μαραθώνιος Ζωής» της Marathon Team Greece και του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» στον αγώνα Michel Breal! 
Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου οι δρομείς της ομάδας της Μαρίας Πολύζου θα τρέξουν με όραμα και ελπίδα στον αγώνα που φέρει το όνομα του φιλέλληνα Γάλλου φιλοσόφου που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την ένταξη του Μαραθωνίου στα ολυμπιακά αγωνίσματα από τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα το 1896. 
Η ομάδα της κορυφαίας Ελληνίδας μαραθωνοδρόμου θα στείλει και αυτή τη φορά ηχηρό μήνυμα προσφοράς καλώντας όσους τρέξουν στον αγώνα «Michel Breal» και όσους βρεθούν εκεί να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών! 
Άνθρωποι του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» θα είναι εκεί ώστε επιτόπου οποία και όποιος το επιθυμεί να μπορεί να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα, να δώσει λίγο σάλιο και μέσα σε ένα λεπτό μα γίνει «δρομέας» του «Μαραθωνίου Ζωής» ! 
Έλα κι εσύ να τρέξεις την 1η Δεκεμβρίου στον αγώνα «Michel Breal»! 
Έλα κι εσύ να γίνεις εθελοντής δότης μυελού των οστών! 
ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ! 
ΔΩΣΕ ΖΩΗ!

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδης Μαραθώνα υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα και με συνεργασία τον Σύλλογο "Όραμα Ελπίδας", για 5η χρονιά πραγματοποιεί τον Αγώνα Δρόμου απόστασης 15χλμ και παράλληλους αγώνες 5χλμ και 1000 μέτρων για παιδιά δημοτικού με δωρεάν συμμετοχή, επί ασφάλτινης οδού στη μνήμη του μεγάλου Φιλέλληνα και Φιλόλογου Γάλλου Μισέλ Μπρεάλ στον Ιστορικότερο Δήμο της Αττικής, τον Μαραθώνα. Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν μια ασφάλτινη διαδρομή, επίπεδη με μηδενικό βαθμό δυσκολίας μετρημένη, σηματοδοτημένη ανά χλμ και πιστοποιημένη από Διεθνή μετρητή, με ηλεκτρονική χρονομέτρηση διασχίζοντας το βόρειο κομμάτι της πεδιάδας του Μαραθώνα στην περιοχή του Σχοινιά περνώντας και από τη Μακαρία Πηγή αναγνωρισμένο σημείο της Ιστορικής διεξαγωγής της Μάχης του Μαραθώνα.

Αφετηρία - Τερματισμός:
Οι Διαδρομές έχουν αφετηρία και τερματισμό την ιστορική αφετηρία της κλασσικής διαδρομής του Μαραθωνίου δρόμου με μηδενικό βαθμό δυσκολίας. Οι διαδρομές είναι επίσημα μετρημένες και απόλυτα προστατευμένες από την Τροχαία και τους εθελοντές - κριτές. Επίσης θα υπάρχει νοσοκομειακή κάλυψη κατά μήκος του αγώνα. Τουαλέτες και μπάνια εντός του Σταδίου.

Πληροφορίες Αγώνα:
Αγώνας δρόμου επί ασφάλτου μήκους 15.000μ. (με χρονικό όριο τα 120 λεπτά)
Ώρα εκκίνησης: 9.30
Ώρα Απονομών: 12.00

Αγώνας δρόμου επί ασφάλτου μήκους 5.000μ. (με χρονικό όριο τα 45 λεπτά)
Ώρα εκκίνησης: 9.40
Ώρα Απονομών: 12.00

Αγώνας δρόμου επί ασφάλτου μήκους 1.000μ. για παιδιά δημοτικού (με χρονικό όριο τα 20 λεπτά)
Ώρα εκκίνησης: 11.30
Ώρα Απονομών: 12.00

Χρονομέτρηση - παραλαβή πακέτων συμμετοχής:
Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής και του chip χρονομέτρησης θα γίνεται το Σάββατο 19/10 στα γραφεία του συλλόγου μεταξύ 10:00 έως 13:00 και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα μεταξύ 08.00 έως 09.00. Η γραμματεία θα κλείσει 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Σήμανση - Τροφοδοσία:
Στον αγώνα των 15.000 μ. και τους παράλληλους αγώνες, θα υπάρχουν ενδείξεις ανά χιλιόμετρο και νερό ανά 2,5 χιλ. Στον τερματισμό θα προσφερθούν εμφιαλωμένα νερά, μπανάνες και άλλα αναψυκτικά. Τους πρώτους και τελευταίους δρομείς θα συνοδεύουν ποδηλάτες για την ασφάλειά τους.

Δηλώσεις Συμμετοχής - αντίτιμο συμμετοχής:

Το αντίτιμο συμμετοχής στους αγώνες είναι:

Αγώνας 15 χλμ.είναι 12 ευρώ.

Αγώνας 5 χλμ. είναι 7 ευρώ

Παιδικός αγώνας 1000 μέτρων με δωρεάν συμμετοχή.

Η κατάθεση θα γίνεται στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Αριθμός Λογαριασμού 5120-072792-053 / IBAN GR13 0172 1200 0051 2007 2792 053) γράφοντας το όνομα σας στην αιτιολογία καταθέτη. Όνομα δικαιούχου λογαριασμού "Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλτιάδη Μαραθώνος". Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην ιστοσελίδα: www.apsmiltiades.gr και στο πεδίο "Επικοινωνία".

Όποιος κάνει την εγγραφή του μέχρι τις 15 Νοεμβρίου το κόστος συμμετοχής θα είναι: 10€ για τα 15χλμ και 5€ για τα 5χλμ. Για εγγραφές και πληρωμές μετά τις 24/11/2019 το κόστος συμμετοχής είναι: 15€ για τα 15χλμ και 10€ για τα 5χλμ.

Προσοχή. Οι εγγραφές θα κλείσουν 24/11/2019    

Για να κατεβάσετε την πλήρη προκήρυξη πατήστε εδώ».