Προπόνηση για τρέξιμο. Όλα όσο θα ήθελες να μάθεις για την προπόνηση από τους κορυφαίους προπονητές του χώρου. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις και ερευνητικά δεδομένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τρέχοντας με θέα τη θάλασσα, ΠειραιάςΕίναι γεγονός ότι ο Πειραιάς, μετά και την παραχώριση του Σταδίου Καραϊσκάκη και χωρίς να έχει γίνει κάποια πρόβλεψη για την αντικατάστασή του με κάποιον άλλο χώρο άθλησης έμεινε «ορφανός» από μέρη για τρέξιμο, με μοναδική ίσως εξαίρεση τον χώρο ανάμεσα στο Σ.Ε.Φ. και το γήπεδο του Τάε Κβο Ντο…
  • Oι γυναίκες (πλέον) τρέχουν!Όλο και περισσότερες γυναίκες ξεκινούν το τρέξιμο, καθώς αντιλαμβάνονται τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει. Οι 20 συμβουλές της πρωταθλήτριας του τριάθλου αλλά και του μαραθωνίου Ντενίζ Δημάκη, θα σας βοηθήσουν να κάνετε το τρέξιμο σας πιο αποτελεσματικό ενώ θα σας προφυλάξουν από τραυματισμούς αλλά και από τον κίνδυνο να το βαρεθείτε. Τρέξιμο γένους θηλυκού λοιπόν!
  • ΑποφορτιστείτεΞεκουράστε τα φορτωμένα από χιλιόμετρα πόδια σας με τρεις κινήσεις
  • Βρείτε τον ρυθμό τρεξίματος σας!Προπονείστε για τον μαραθώνιο, τα 5 ή τα 10 χλμ. αλλά δεν ξέρετε ακόμα σε τι χρόνο να στοχεύσετε; Τρέχετε σε διάφορους ρυθμούς αλλά δεν ξέρετε σε τι επιδόσεις μεταφράζονται στο αγώνισμα που στοχεύετε; δείτε στον πίνακα σε τι επιδόσεις αντιστοιχεί κάθε ταχύτητα (χλμ/ώρα) αλλά και κάθε ρυθμός (χρόνος/1.000 μ.) στα 5 και 10 χλμ. αλλά και σε ημιμαραθώνιο και μαραθώνιο.
  • Προσοχή στα αντιφλεγμονώδηΗ χρήση αντιφλεγμονωδών φαρμάκων δε θα πρέπει να αποτελεί την πρώτη σας κίνηση όταν αισθάνεστε κάποιον μικρό πόνο.