Το RUNNER 95 έρχεται με εορταστική διάθεση!

Ένα ξεχωριστό, εορταστικό τεύχος τρέχει στα περίπτερα και στα σημεία πώλησης.

Share

Το νέο, εορταστικό τεύχος του RUNNER 95 (Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου) έρχεται λίγες μέρες πριν τις γιορτές στα περίπτερα και στα σημεία πώλησης αλλά τώρα έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε δώρο σε έναν φίλο σας ή και στον εαυτό σας!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας ακολουθήστε τη διαδικασία και εμείς θα σας στείλουμε το Runner.

Πατήστε εδώ για να δείτε πως! 

 τα σημαντικότερα θέματά που “τρέχουν” στις σελίδες του. 

Runner’s Special – Πιάστε κορυφή
H συντακτική ομάδα του RUNNER  δίνει τις συμβουλές της για μία απόλυτα επιτυχημένη νέα χρονιά. 17 βήματα που αφορούν σε βελτιώσεις στην προπόνηση και τον σχεδιασμό της, και όχι μόνο, που θα σας βοηθήσουν να πιάσετε κορυφή και να κάνετε το 2017 χρονιά “σταθμό” στη δρομική σας καριέρα!

34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας
Αποτελεί δικαιωματικά τη γιορτή του τρεξίματος στη χώρα μας. Ο 34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας θεωρήθηκε ο πιο πετυχημένος έως τώρα και στις σελίδες του αφιερώματος θυμόμαστε όλα όσα έγιναν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου αλλά και τις ημέρες που προηγήθηκαν. Ακόμα, μιλάμε με τον μεγάλο πρωταγωνιστή, τον νικητή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, Χριστόφορο Μερούση (ο οποίος κοσμεί και το εξώφυλλο του RUNNER), βλέπουμε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία μέσα από ένα αναλυτικό infographic και, φυσικά, παρουσιάζουμε τους 10 πρώτους Έλληνες και Κύπριους δρομείς σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και σε όλα τα αγωνίσματα (Μαραθώνιος, αγώνες 5&10χλμ., απογευματινός αγώνας 5χλμ.).

Προπονήστε τη διατροφή σας
Τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα γύρω από τη διατροφή είναι πολλά και δεν σχετίζονται μόνο με το τι ακριβώς πρέπει να τρώμε αλλά πότε! Η Ειρήνη Χριστάκη μας παρουσιάζει τα τελευταία δεδομένα και μας βοηθά να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να απογειώσουμε τις επιδόσεις μας, με τη βοήθεια της διατροφής.

Πρόγραμμα για τους… δρομείς του Σαββατοκύριακου
Ζουν ανάμεσά μας! Οι μαχητές του Σαββατοκύριακου, ή αλλιώς Weekend Warriors, είναι οι δρομείς που τρέχουν μόνο τις δύο ημέρες της εβδομάδας, είτε λόγω επιλογής, είτε λόγω φορτωμένου προγράμματος και έχουν ανάγκη από ένα δικό τους πρόγραμμα. Στο RUNNER 95 και στη στήλη Στα Γρήγορα/Προπόνηση θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές, προπονητικές προτάσεις αλλά και επιστημονικά δεδομένα για όσους φορτώνουν προπόνηση το Σαββατοκύριακο!

Tα γιορτινά δώρα που τρέχουν
Ένας special οδηγός αγοράς φιγουράρει στις σελίδες του νεου τεύχους με ιδέες και προτάσεις για δρομικά δώρα για τους αγαπημένους σας ή και τον εαυτό σας! 20 ξεχωριστά προϊόντα και υπηρεσίες που θα κάνουν το τρέξιμο σας καλύτερο και σίγουρα θα θέλετε να κάνετε δικά σας!

Kι ακόμα…
Στις σελίδες του RUNNER 95 θα βρείτε το άρθρο της διατροφολόγου μας, Ειρήνης Μπαμπαρούτση, για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι με πολύτιμα μυστικά για να… γλυτώσετε θερμίδες, συμβουλές της αθλητικής ψυχολόγου Φρόσως Πατσού για τον προσωπικό σας απολογισμό του 2016, tips για να μείνετε μακριά από τραυματισμούς, ένα μικρό αφιέρωμα για τη δράση της ομάδας των Finish Liners στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, νέα από τη δρομική αγορά, καλεντάρι με τους αγώνες των πρώτων μηνών του 2017, όλες τις μόνιμες στήλες και, φυσικά, το ένθετο Racing Runner με την αγωνισιτκή δράση της περιόδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο