To RUNNER 99 έρχεται να σας βάλει σε… πρόγραμμα

Κυκλοφορεί αυτήν την εβδομάδα στα περίπτερα και στα σημεία πώλησης

Share

Το νέο RUNNER 99 έρχεται με διάθεση να σας βάλει σε… πρόγραμμα. 

Κι αυτό γιατί στο τεύχος Αυγούστου – Σεπτεμβρίου θα βρείτε το απόλυτο πρόγραμμα προετοιμασίας 12 εβδομάδων για τον Μαραθώνιο. Είτε στοχεύετε σε μία “μεγάλη” επίδοση κι ένα ατομικό ρεκόρ, είτε θέλετε να σπάσετε το φράγμα των τεσσάρων ή των πέντε ωρών είτε απλά θέλετε έναν επιτυχημένο τερματισμό ο Νίκος Πολιάς σας δείχνει πώς. Ο πρωταθλητής του Μαραθώνιου και καλύτερος Έλληνας όλων των εποχών στην Αυθεντική διαδρομή επιστρατεύει όλες τους τις γνώσεις αλλά και τις εμπειρίες σαν δρομέας αλλά και σαν προπονητής για να σας βοηθήσει σε αυτόν τον αγώνα να φτάσετε όσο πιο ψηλά γίνεται. “Τρέξτε στον Μαραθώνιο” λοιπόν, το Runner’s Special του RUNNER 99!

Eπειδή όμως, πολλοί είναι αυτοί που ξεκινούν προπόνηση, και δεν είναι απαραίτητα μαραθωνοδρόμοι θα βρείτε προπονητικά θέματα για το πώς να αυξήσετε τον όγκο και την ένταση της προπόνησης για όλες τις παραμέτρους της φυσικής κατάστασης, αλλά και πώς να ξεκινήσετε την προετοιμασία σας!

Ο καθηγητής Βιοχημείας Δημήτρης Κουρέτας μαζί με τον ερευνητή Άκη Σπανίδη μας αποκαλύπτουν όλα τα νέα δεδομένα για την αποκατάσταση μετά από αγώνες μεγάλης διάρκειας και τα μυστικά της αλβουμίνης, ενός σημαντικού αμινοξέος.

Φυσικά, και η διατροφή παίζει πάντα μεγάλο ρόλο για αυτό και στο RUNNER 99 θα βρείτε πώς να τραφείτε σωστά τις υπόλοιπες ζεστές μέρες που ακολουθούν, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας, σε ένα άρθρο που υπογράφει η αθλητική διατροφολόγος Ειρήνη Μπαμπαρούτση.

Δύο σημαντικές γνωριμίες θα κάνετε μέσα από τις σελίδες του νέου RUNNER. Αρχικά θα γνωρίσετε τον Θάνο Καλάκο, τον ταλαντούχο 800άρη που κατάφερε να μπει στον τελικό των 800μ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων, κάτι που κανένας άλλος Έλληνας δρομέας δεν είχε ποτέ καταφέρει, αλλά και τον Δήμο Ευαγγελίδη (αν δεν τον ξέρετε ήδη) που μας αποκαλύπτει πώς είναι να συνδυάζεις δουλειά, οικογένεια και μεγάλες επιδόσεις στον Μαραθώνιο.

Οι νέοι δρομείς ή αυτοί που το σκέφτονται να ξεκινήσουν θα μάθουν από την αθλητική μας ψυχολόγο, Φρόσω Πατσού πώς θα πρέπει να σκεφτούν αλλά και να λειτουργήσουν για να το καταφέρουν!

Και κάτι για όλους! Ο Γιατρός και αειθαλής μαραθωνοδρόμος, Γιάννης Μπίρης μας συμβουλεύει για το ποιες εξετάσεις θα πρέπει να περιλαμβάνει ένας ευρύτερος ιατρικός προαθλητικός έλεχγος αλλά και πότε πρέπει να γίνει.

Θα βρείτε ακόμα τεστ από έξι κορυφαία δρομικά μοντέλα, οδηγό αγοράς με τους καλύτερους ηλεκτρολύτες που κυκλοφορούν, νέα από την αγορά και όχι μόνο, αφιέρωμα στον Olympus Marathon, νέα από τον κόσμο καθώς και το Racing Runner με την αγωνιστική δράση των περασμένων μηνών.

Μην το χάσετε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο