Tην Κυριακή ο 35ος Ημιμαραθώνιος Αχαΐας

Δείτε τελευταία νέα από τον αγώνα

Share

Oλοκληρώθηκε η διαδικασία εγγραφής στον 35ο Ημιμαραθώνιο Αχαϊας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στην Πάτρα.

Για καθυστερημένες εγγραφές (πέραν της λήξεως των δηλώσεων συμμετοχών) θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής για ορισμένο αριθμό, με δήλωση στο [email protected], ενδέχεται, όμως να μην μπορέσει ο συμμετέχοντας να παραλάβει το τεχνικό t-shirt του αγώνα.

Επίσης, έως τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί και η καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής από όλους.

Η Γραμματεία των αγώνων, αποκλειστικά από την οποία, όλοι οφείλουν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους, το chip και το υπόλοιπο υλικό της διοργάνωσης, θα βρίσκεται στο 2ο όροφο του Μεγάρου Λόγου & Τέχνης στην Πλατεία Γεωργίου Α’ (κέντρο Πάτρας). Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της γραμματείας είναι οι εξής:

  • Παρασκευή: 20/10/2017 από 18:00 έως 21:00 το απόγευμα
  • Σάββατο: 21/10/2017 από 09:00 έως 13:00 το πρωΐ
  • Κυριακή: 22/10/2017 από 07:30 έως 08:30 το πρωΐ στην Πλατεία Γεωργίου Α’ & 09:00 έως 09:30 το πρωΐ στους χώρους εκκίνησης (γέφυρα Αλισσού, Δυτική Αχαΐα για τον Ημιμαραθώνιο & Παραλία Βραχναιΐκων για το Δρόμο Υγείας 10χλμ)

Η Οργανωτική Επιτροπή του 35ου Ημιμαραθωνίου Αχαΐας προσφέρει στους δρομείς πολλές και σημαντικές παροχές. Από αυτές ξεχωρίζουν το εκπληκτικό αναμνηστικό Τεχνικό tshirt του αγώνα και το ιδιαίτερο αναμνηστικό μετάλλιο που απεικονίζει την Πελοπόννησο και θα απονεμηθεί σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν τον Ημιμαραθώνιο και τον Αγώνα Δρόμου Υγείας 10χλμ.

Ο 35ος Ημιμαραθώνιος Αχαΐας είναι αφιερωμένος στα Άτομα που πάσχουν από Ρευματικές Παθήσεις (ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωριασική αρθρίτιδα, συστηματικός ερυθηματώδης λύκος κ.λ.π.). Σκοπός μας είναι η ενημέρωση των πολιτών για τις δράσεις, τους στόχους, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) Νομού Αχαΐας.

Τα μηνύματα πολλά, μέσα από αυτή την αθλητική γιορτή, καθώς φέτος Τρέχουμε όλοι μαζί για τον Αυτισμό, μειώνοντας έτσι τα χιλιόμετρα της άγνοιας και της περιθωριοποίησης. Σε συνεργασία με Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο – Ινστιτούτο ΙΡΛΣΝ Ελλάδας, θα τρέξουν τον Παιδικό Αγώνα 1000 μέτρων, Παιδάκια με Αυτισμό, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι όλοι μπορούν και έχουν δικαίωμα στον Αθλητισμό.

Επίσης, παιδάκια από τα Ειδικά Σχολεία, με πρωτοπόρο το Ειδικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας, θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους όπως και πέρυσι, δηλώνοντας για ακόμη μία φορά ότι Άτομα με Αναπηρία, παιδιά με ιδιαιτερότητες μπορούν να χαρούν και να διασκεδάσουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, σε μία αθλητική γιορτή με καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Σ’ αυτόν τον αγώνα ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. Στόχος μας δεν είναι μόνο η επίδοση, αλλά η συμμετοχή και η υποστήριξη σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε τις εταιρίες-χορηγούς για την πολύτιμη προσφορά τους, καθώς καλύπτουν ένα σημαντικό μέρος των εξόδων της διοργάνωσης και κυρίως τους επώνυμους και ανώνυμους εθελοντές που θα συμβάλλουν στην πραγματοποίηση του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έρχεται το European Running Championships
Ελίτ και ερασιτέχνες δρομείς ενώνονται σε ένα πρωτάθλημα
Obiri και Lemma θριάμβευσαν στην Βοστόνη!
Καλές επιδόσεις, ωραίοι αγώνες
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο