Την Κυριακή 1/4 το Kallithea Run 2018

Δείτε περισσότερα για τη δρομική γιορτή της πόλης

Share

Για 7η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στην Καλλιθέα η διοργάνωση Kallithea Run. Πρόκειται για μία απόλυτα πετυχημένη διοργάνωση που μετρά κάθε χρόνο χιλιάδες συμμετοχές στους αγώνες του προγράμματος.

Κεντρικοί αγώνες είναι αυτοί των 2,5, των 5 και 10χλμ. με τις διαδρομές τους να κινούνται στους κεντρικότερους δρόμους της Καλλιθέας, οι οποίοι θα είναι άδειοι από αυτοκίνητα.

Πατήστε εδώ  για να δηλωθείτε στα 10χλμ.

Πατήστε εδώ  για να δηλωθείτε στα 5χλμ.

Πατήστε εδώ για να δηλωθείτε στα 2,5χλμ.

Μαζί και η Nova

Για 3η συνεχή χρονιά, η Nova, o μεγαλύτερος πάροχος καινοτόμων συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, στηρίζει ως Χορηγός Επικοινωνίας τη διοργάνωση Kallithea Run που από φέτος ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας και γίνεται Διεθνής Αγώνας.

Με αυτόν τον τρόπο η Nova, η οποία στηρίζει σταθερά το δρομικό κίνημα, απευθύνει το δικό της κάλεσμα σε αυτούς που αγαπούν το τρέξιμο προσκαλώντας τους να «λάβουν θέσεις» στον πιο πετυχημένο αγώνα που προσφέρεται για ατομικά ρεκόρ και διεξάγεται στην κεντρική λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου της Καλλιθέας, για 7η συνεχόμενη χρονιά!

Το Kallithea Run, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή των Βαίων 1 Απριλίου 2018, συνδιοργανώνεται από το Φιλαθλητικό Σύλλογο και το Δήμο Καλλιθέας, ενώ πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, του Υπουργείου Τουρισμού και της Περιφέρειας Αττικής.

Στους δρόμους της Καλλιθέας θα βρεθεί, υπό την καθοδήγηση του “Captain” της και παγκόσμιου πρωταθλητή στα 400 μ. μετ’ εμποδίων, Περικλή Ιακωβάκη, και η Novasports Running Team. Η δρομική ομάδα των καναλιών Novasports αποτελείται από εργαζόμενους, συνδρομητές αλλά και φίλους της Nova, ενώ  η δημιουργία και ανάπτυξή της εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που η τελευταία πραγματοποιεί στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Σημαντική εξέλιξη για το Kallithea Run είναι πως από φέτος ο αγώνας γίνεται κι επίσημα Διεθνής αφού «αδελφοποιείται» με το Grand Prix των 10k της Πράγας, αγώνα ο οποίος έχει το Golden Label από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου, IAAF. Στην εκκίνηση της φετινής διοργάνωσης θα δώσει το «παρών» ως V.I.P επίσημη καλεσμένη δρομέας, η Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα 5χλμ. και 10χλμ. και υπουργός αθλητισμού στη χώρα της, Ρουμάνα, Gabriela Szabo.

Οι διαδρομές των 5 Km και 10 Km είναι πιστοποιημένες από την AIMS International και την IAAF.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο