Στον Ημιμαραθώνιο η Πάππας

Η Ελληνοαμερικανίδα πρωταθλήτρια θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο αγώνισμα των 21,1χλμ.

Share

Στον Ημιμαραθώνιο της Νέας Υόρκης στις 19 Μαρτίου θα αγωνιστεί η Αλέξι Πάππας. Σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ, η Ελληνοαμερικανίδα δρομέας που από πέρυσι αγωνίζεται στις διεθνείς διοργανώσεις με τα ελληνικά χρώματα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο συγκεκριμένο αγώνισμα για πρώτη φορά απέναντι σε σπουδαίες δρομείς. Φυσικά, τους καλοκαιρινούς μήνες θα λάβει κανονικά μέρος σε αγώνες των 5.000 και 10.000μ. 

Οι δηλώσεις της 26χρονης Πάππας στο segas.gr: “Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη τις δυνατότητές μου και αυτός ο αγώνας θα μου δώσει την ευκαιρία να τρέξω με τους καλύτερους αθλητές του κόσμου. Η προετοιμασία μου καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα είχε εστιαστεί στο συγκεκριμένο γεγονός και παρά τις δύσκολες- κατά περιόδους- καιρικές συνθήκες που αντιμετωπίσαμε με το προπονητή μου, είμαι αρκετά ικανοποιημένη από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Πέρα από αυτό, είμαι ενθουσιασμένη, γιατί ο συγκεκριμένος αγώνας θα μου δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστώ, ακόμα μία φορά, μπροστά στη μεγάλη ελληνική κοινότητα της πόλης.”

Η Αλέξι Πάππας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχει πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση στα 10.000μ. συντρίβοντας το προσωπικό της αλλά και το πανελλήνιο ρεκόρ με 31:36.16 καταλαμβάνοντας τη 17η θέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Obiri και Lemma θριάμβευσαν στην Βοστόνη!
Καλές επιδόσεις, ωραίοι αγώνες
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
Oι Έλληνες στον 128ο Boston Marathon
Δείτε τις επιδόσεις τους στην Βοστόνη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο