Συνάντηση του ΣΔΥΜ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Δείτε αναλυτικα

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας:

“Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού θα διεξαχθεί ο προσεχής 18ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας.

Αυτό αποφασίστηκε σε συνάντηση εργασίας που είχαν την Πέμπτη 19/4 στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Υφυπουργός κ. Γιώργος Βασιλειάδης και αντιπροσωπεία του ΣΔΥ Μεσσηνίας, αποτελούμενη από τους Χρήστο Μπένο (Πρόεδρος ΣΔΥΜ), Κώστα Μιχαλόπουλο (Πρόεδρος οργανωτικής επιτροπής Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας) και Στέλιο Μπούρα (εκπρόσωπος ΣΔΥΜ στην ΕΟΣΛΜΑ-Υ). Παρών ήταν και ο βουλευτής Μεσσηνίας και μέλος του ΣΔΥΜ Πέτρος Κωνσταντινέας, που είχε καθοριστική συμβολή στην πραγματοποίηση της συνάντησης και στη χορήγηση της αιγίδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για την ιστορία και τις δράσεις του Συλλόγου, αλλά και για την αλματώδη εξέλιξη του Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας, ενώ συζητήθηκαν και διάφορα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. 

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Υφυπουργό, η αντιπροσωπεία του Συλλόγου συνοδευόμενη από τον Πέτρο Κωνσταντινέα πραγματοποίησε και μία σύντομη επίσκεψη γνωριμίας με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο