Ρεκόρ Καρακατσάνη στο Βαλκανικό, καλή παρουσία Μαρινάκου στο Παγκόσμιο

Οι τελευταίες εμφανίσεις των Ελλήνων δρομέων των τελευταίων ημερών

Share

Νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των Νέων γυναικών σημείωσε η Αναστασία Καρακατσάνη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στην πόλη Πιτέστι της Ρουμανίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε 4η στα 5.000 μ. σε χρόνο 16:07.70 που είναι και η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στη χώρα μας στην κατηγορία των νέων γυναικών με το προηγούμενο ρεκόρ να ανήκει και πάλι στην ίδια με 16:14.23. Μάλιστα οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες την ημέρα του αγώνα με αρκετό αέρα κα βροχή δυσκολεύοντας τις προσπάθειες όλων των αθλητριών.

Στο ίδιο πρωτάθλημα ξεχώρισε ο Ανδρέας Δημητράκης που πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 800 μ. με 1:49.74 ενώ ήταν τρίτος στα 1.500 μ. με 3:46.74.

Καλή παρουσία η Μαρινάκου, δεν κατάφερε όμως να μπει στον τελικό
Αρκετά πιο μακριά και συγκεκριμένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Εφήβων – Νεανίδων που έγινε στην πόλη Γουτζίν στις ΗΠΑ, η Αναστασία Μαρινάκου έκανε πολύ καλή προσπάθεια στον πρώτο ημιτελικό των 1.500 μ. τερματίζοντας στην 6η θέση σε 4:20.50. Δυστυχώς όμως κατέλαβε την 14η θέση στο σύνολο, καθώς η 2η ημιτελική σειρά ήταν πιο γρήγορη κι έμεινε εκτός του μεγάλου τελικού όπου πρώτευσαν δύο δρομείς από την Αιθιοπία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο