Ρεκόρ και πρόταση γάμου στον Badwater 135

Ο Ιάπωνας Yoshihiko Ishikawa, νικητής στο Σπάρταθλον το 2018 θριάμβευσε σε όλα τα επίπεδα

Share

Για τους Αμερικάνους υπεραμαραθωνοδρόμους, και όχι μόνο, ο Badwater Ultramarathon 135 είναι ο κορυφαίος αγώνας υπεραπόστασης στον κόσμο. Κάθε χρόνο εκατοντάδες φιλόδοξοι και καλά προπονημένοι λάτρεις των υπεραποστάσεων δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στον αγώνα κάτω από δύσκολες συνθήκες και θερμοκρασίες και σε μία εξαιρετικά απαιτητική διαδρομή.

Στη φετινή διοργάνωση μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ιάπωνας Yoshihiko Ishikawa, γνωστός σε εμάς από την περσινή του νίκη στο Σπάρταθλον! Ο Ishikawa μάλιστα τερμάτισε σε 21 ώρες, 33 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο “διαλύοντας” για 24 ολόκληρα λεπτά το προηγούμενο ρεκόρ διαδρομής*.

Ο 30χρονος Ιάπωνας, ωστόσο, έκλεψε τις εντυπώσεις, όχι μόνο για τη νίκη του, αλλά και για την κίνησή του να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, λίγα δευτερόλεπτα μετά τον τερματισμό του!

Ο αγώνας Badwater Ultramarathon ξεκινά από την Death Valley 35μ. στην Καλιφόρνια κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, και τερματίζει στην περιοχή Whitney Portal με υψόμετρο 2.548μ. διανύοντας συνολικά 217 χλμ.!

Δείτε το βίντεο με τον τερματισμό του Ishikawa και την πρόταση στη μνηστή του, Miki Matsushima.

*Πρόκειται για το απόλυτο ρεκόρ. Ο αγώνας από το 2015 ξεκινά πρωί, ενώ πριν ξεκινούσε βραδινές ώρες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
Oι Έλληνες στον 128ο Boston Marathon
Δείτε τις επιδόσεις τους στην Βοστόνη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο