Ποιο θα είναι το επόμενο σoυ 5άρι;

Αγωνιστικές επιλογές για αγώνες 5χλμ. τον επόμενο μήνα στην Ελλάδα

Share

Σκέφτεσαι να τρέξεις τον πρώτο σου αγώνα ή μήπως  θέλεις να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε κάτι “γρήγορο”; Δες ποιες είναι οι αγωνιστικές σου επιλογές για έναν αγώνα 5χλμ. τις επόμενες εβδομάδες* στην Ελλάδα και… καλή επιτυχία!

18-19 Φεβρουαρίου
Το επόμενο Σαββατοκύριακο, και συγκεκριμένα την Κυριακή, για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει αγώνες για όλους στους δρόμους του δήμου με αφετηρία και τερματισμό το Δημαρχείο της πόλης και διαδρομές που φτάνουν έως και το Ολυμπιακό Στάδιο. Ο αγώνας των 5χλμ. δεν λείπει φυσικά από το πρόγραμμα και μάλιστα σε μία σχετικά εύκολη και ευχάριστη διαδρομή.

Στο Αγρίνιο τώρα την ίδια μέρα, και τον 10ο Ημιμαραθώνιο “Μιχάλης Κούσης” που γίνεται στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα μαραθωνοδρόμου, το πρόγραμμα έχει και 5άρι με τη διαδρομή να ξεκινά λίγο έξω από την πόλη και τερματίζει μέσα στην κεντρική πλατεία.

Στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί ο 11ος Κνώσειος Ημιμαραθώνιοςκαι περιλαμβάνει αγώνα 5χλμ. (3ος Οικογενειακός Δρόμος) για όσους δεν επιθυμούν ή δεν είναι ακόμα έτοιμοι να τρέξουν τη μεγάλη απόσταση.

4-5 Μαρτίου
Στο πλαίσιο του Μαραθώνιου Ναυπλίου, την Κυριακή 5 Μαρτίου θα υπάρχει και 5άρι για τους νέους ή/και γρήγορους δρομείς που θέλουν να δουν την πανέμορφη πόλη τρέχοντας μία μικρότερη απόσταση.

Την ίδια μέρα, η ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση του Ημιμαραθώνιου Δίον θα φιλοξενήσει και περιπατητικό αγώνα 5χλμ. σε μία εύκολη διαδρομή.

Νοτιότερα, ο Ποδηλατικός Άθλος Ρούμελης με τη στήριξη του Δήμου Μακρακώμης και τον Σύλλογο Δρομέων Φθιώτιδος Τραχίνα διοργανώνουν τον 2ο Ημιμαραθώνιο Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας» με το… μενού να έχει και αγώνα 5χλμ. με την επωνυμία  “Καλύβα Στεφάνη”.

11-12 Μαρτίου
Και κάτι διαφορετικό. Ένας βραδινός αγώνας 5χλμ. στο κέντρο του Πειραιά και μάλιστα για καλό σκοπό. Tο EndoMarch Greece 2017 είναι ένας ξεχωριστός αγώνας που πραγματοποιείται την Κυριακή 11 Μαρτίου με στόχο να ενημερώσει για την πάθηση της ενδομητρίωσης που απασχολεί χιλιάδες γυναίκες στην Ελλάδα. Επιπλέον, θα υπάρχει και αγώνες 2,5χλμ. για βάδισμα.

Η αρκετά πετυχημένη διοργάνωση Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα – Τρίκαλα “Θανάσης Σταμόπουλος” εκτός από την απόσταση των 21,1 χλμ. προσφέρει τη δυνατότητα για για αγώνα 5χλμ. στο κέντρο των Τρικάλων σε μία γρήγορη διαδρομή, ενώ συνολικά αποτελεί ένα “γεμάτο” δρομικό διήμερο.

Τέλος, την Κυριακή 12 Μαρτίου στον λόφο του Λυκαβηττού και το 3ο Lycabettus Run υπάρχουν δύο διαφορετικοί αγώνες κοντά στα 5χλμ. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν αγώνας 5,5χλμ. σε ασφάλτινη διαδρομή και 4,5χλμ. με trail στοιχεία.

*περιλαμβάνονται αγώνες 5χλμ. από τις 19/2/2017 έως τις 12/3/2017.
Αν γνωρίζεις κάποιον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο διάστημα και δεν τον βλέπεις στο άρθρο, παρακαλούμε επικοινώνησε μας στο [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο