Όλα έτοιμα για το SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον

Χρίσημες πληροφορίες για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής και ό,τι χρειάζεστε για τον αγώνα

Share

Συνεχίζεται η διαδικασία παραλαβής των πακέτων συμμετοχής, και θα διαρκέσει έως το τέλος της εβδομάδας, για το SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Ιουνίου.
Όσοι δεν έχουν παραλάβει το πακέτο τους θα μπορούν να το κάνουν μόνο από το Περίπτερο της διοργάνωσης που λειτουργεί στον προαύλιο χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Ιουνίου 13:00-21:00.

Προσοχή: Την ημέρα του αγώνα δεν θα είναι δυνατή η παραλαβή του πακέτου. Παρακαλούμε παραλάβετε το αγωνιστικό σας πακέτο έγκαιρα ώστε να λάβετε το επιθυμητό σας μέγεθος T-Shirt ειδάλλως θα παραλάβετε το αμέσως πιο πλησίον. Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να προσκομίσετε το email που σας έχει σταλεί από τη διοργάνωση, είτε σε έντυπη είτε σε ηλεκτρονική μορφή.

Την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 23 Ιουνίου, η είσοδος στο χώρο του Σταδίου για τους δρομείς θα επιτραπεί μετά τις 19:50. Φροντίστε ώστε να παραδώσετε την τσάντα με τα προσωπικά σας αντικείμενα, το αργότερο μέχρι τις 20:15, στο όχημα μεταφοράς προσωπικών αντικειμένων της διοργάνωσης. Παρακαλείστε να χρησιμοποιήσετε την τσάντα της διοργάνωσης SNF RUN που θα παραλάβετε μαζί με το αγωνιστικό σας πακέτο και να τοποθετήσετε ευκρινώς το αυτοκόλλητο με τον αγωνιστικό αριθμό σας. Άλλες τσάντες ή σακίδια εκτός από αυτό της διοργάνωσης SNF RUN δεν θα γίνονται αποδεκτά. Η τσάντα θα σας επιστραφεί σε συγκεκριμένο σημείο που θα σας υποδειχθεί κατά τον τερματισμό από εκπροσώπους της διοργάνωσης, με την επίδειξη του αγωνιστικού σας αριθμού και μόνον. Δεν θα επιτραπούν τσάντες εντός του Παναθηναϊκού σταδίου.

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο block εκκίνησής τους 20 λεπτά πριν από την εκκίνηση, δηλαδή έως τις 20:30 για τα 10 χιλιόμετρα και 20:40 για τα 6 χιλιόμετρα. Μετά τις 20:40 θα κλείσει η είσοδος και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την εκκίνηση.

Για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, παρακαλείστε να τηρήσετε το block εκκίνησης στο οποίο έχετε ορισθεί και αναγράφεται στον αριθμό συμμετοχής σας. Η καταγραφή του χρόνου τρεξίματος σας θα ξεκινήσει από τη στιγμή που θα περάσετε από την γραμμή εκκίνησης.

Στις 22.00 θα γίνει η απονομή των μεταλλίων του SNF RUN στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος ενώ θα ακολουθήσει γιορτή πυροτεχνημάτων. Η βραδιά θα κλείσει με την πολυαναμενόμενη συναυλία των Animal Collective στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ανοιχτών εκδηλώσεων του Summer Nostos Festival.

Σταθμοί υποστήριξης

ΑΓΩΝΑΣ 10χλμ.

Κατά μήκος της διαδρομής του Αγώνα Δρόμου θα λειτουργήσουν δύο σταθμοί υποστήριξης των συμμετεχόντων, στο 5ο χιλιόμετρο (Πλατεία Συντάγματος) και στο 7ο χιλιόμετρο της διαδρομής (επί της λεωφόρου Συγγρού-ύψος Άγιου Σώστη). Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στους δρομείς στην Εκκίνηση, στον Τερματισμό αλλά και στους ενδιάμεσους σταθμούς υποστήριξης.

 

ΑΓΩΝΑΣ 6χλμ.

Κατά μήκος της διαδρομής του Αγώνα Δρόμου θα λειτουργεί σταθμός υποστήριξης των συμμετεχόντων, στο 3ο χιλιόμετρο της διαδρομής (επί της λεωφόρου Συγγρού-ύψος Άγιου Σώστη). Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στους δρομείς στην Εκκίνηση, στον Τερματισμό αλλά και στον ενδιάμεσο σταθμό υποστήριξης.

 

Χάρτης Τερματισμού (ΚΠΙΣΝ)

 

Πώς να φτάσετε στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Η πρόσβασή σας στο Παναθηναϊκό Στάδιο μπορεί να γίνει με τα περισσότερα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ, μετρό). 

• ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: 209, 550

• ΤΡΑΜ ΣΤΑΣΕΙΣ: «ΖΑΠΠΕΙΟ» και «ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ»

• ΤΡΟΛΕΪ: 2, 4, 10 και 11

• ΜΕΤΡΟ ΣΤΑΣΕΙΣ: «ΑΚΡΟΠΟΛΗ», «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και «ΣΥΝΤΑΓΜΑ»

Σημείωση: δεν υπάρχει πρόβλεψη για μεταφορά από το ΚΠΙΣΝ στην εκκίνηση κατά τις απογευματινές ώρες. Θα πρέπει να έχετε προγραμματίσει να βρίσκεστε στην εκκίνηση με δικό σας μέσο (ή ΜΜΜ).

 

Πώς να επιστρέψετε από το ΚΠΙΣΝ

Για την εξυπηρέτηση των αθλητών αλλά και των επισκεπτών θα υπάρχουν ιδιωτικά λεωφορεία τα οποία θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούν δρομολόγια προς τον σταθμό του μετρό και τραμ «ΣΥΓΓΡΟΥ-ΦΙΞ», μετά τις 22:30 έως τις 00:00. 

*Για την μετακίνηση από το ΚΠΙΣΝ με την χρήση του λεωφορείων της διοργάνωσης θα πρέπει να αναδείξετε τον αριθμό συμμετοχής σας (BIB).

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής μέσα μαζικής μεταφοράς:

Από στάση «ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ»: 550, Β2

Από στάση «ΩΝΑΣΕΙΟ»: 126, 229, 550, Β2

Τραμ: μικρή Ποσειδώνος: στάση «ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ»

Για ερωτήσεις ή περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το SNF RUN ακολουθείστε το σύνδεσμο: https://www.snfestival.org/el/2018-snf-run/ ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία Αγώνα Δρόμου SNF RUN στο [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες για μέγιστη ενέργεια, αντοχή και απόδοση
Neubria Cognifuel – το ενεργειακό ρόφημα που συνδυάζει φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο