Οι νικητές επιστρέφουν στη Βοστόνη

Έντνα Κιπλάγκατ και Τζόφρι Κιρούι θα υπερασπιστούν τους περσινούς τους τίτλους

Share

Οι περσινοί θριαμβευτές του ιστορικότερου Μαραθώνιου, αυτού της Βοστόνης, η Έντνα Κιπλάγκατ και ο Τζόφρι Κιρούι θα υπερασπιστούν τους τίτλους τους στον επόμενο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου.

Η Κιπλάγκατ δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Μαραθώνιο, ήταν η περσινή νικήτρια στη Βοστόνη με 2:21:52, την 4η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στον αγώνα. Κάθε συμμετοχή της στη Βοστόνη είναι πάντα μοναδική, ανέφερε η ίδια σε δηλώσεις της, ενώ στάθηκε και στις παράλληλες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα και είναι πάντα ξεχωριστές.

Ο συμπατριώτης της, Τζόφρι Κιρού πέρυσι στη Βοστόνη αγωνίστηκε για 3η φορά στην καριέρα του σε Μαραθώνιο, και 1η στην αμερικανική πόλη. Παρόλα αυτά, κατάφερε να βγει νικητής τρέχοντας έξυπνα και αποφασιστικά. Μάλιστα, λίγους μήνες αργότερα, στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο Λονδίνο κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο.

Και οι δύο δρομείς, πέρυσι έτρεξαν για πρώτη φορά στον Boston Marathon και το γεγονός ότι επιστρέφουν δείχνει την εκτίμησή τους σε μία διοργάνωση που θεωρείται από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη στον κόσμο. Άλλωστε οι αιτήσεις συμμετοχής είναι χιλιάδες, ενώ υπάρχουν και όρια συμμετοχής, ενώ για το 2018 οι συμμετοχές έχουν ήδη κλείσει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αρκετοί Έλληνες στον Μαραθώνιο της Ζυρίχης
Δείτε τις επιδόσεις τους σε Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο