Ο 4ος Μαραθώνιος της Ρόδου με πιστοποίηση AIMS και IAAF

Λίγες μέρες πριν από τη διοργάνωση

Share

Την Κυριακή 9 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο 4ος Μαραθώνιος Ρόδου. Πλέον η διοργάνωση διαθέτει και αυτή την πιστοποίηση της AIMS και της IAAF τόσο για την απόσταση του Μαραθώνιου όσο και για τις αποστάσεις του Ημιμαραθώνιου, των 5 και 10χλμ. μετά από τη σχετική διαδικασία που ακολουθήθηκε από τον επίσημο μετρητή του ΣΕΓΑΣ, Γιώργου Δούση.
Από φέτος την τεχνική επιμέλεια του αγώνα έχει η εταιρεία διοργάνωσης αγώνων All About Running η οποία επανασχεδίασε τις διαδρομές με στόχο να προσφέρει περισσότερες δρομικές εμπειρίες στους συμμετέχοντες. 

Έτσι, ο αγώνας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη δυναμική αλλά και αξιοπίστία που σε συνδυασμό με την ομορφιά των διαδρομών αλλά και του νησιού αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι εγγραφές για το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων και των 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.roadstorhodes.com

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. καθώς και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Ο Χρυσός χορηγός του αγώνα θα είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes, ενώ ο αγώνας των 5 χλμ θα έχει φέτος την χορηγία και τα χρώματα των H Hotels. Για τις μεταφορές των ενδιαφερομένων στη Ρόδο, επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών θα είναι η Aegean Air και Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών θα είναι η Blue Star Ferries.

Οι αγώνες διεξάγονται και φέτος με τα φτερά της Red Bull, χορηγός Φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο GRAND HOTEL MITSIS, χορηγοί του αγώνα είναι οι εταιρείες Garden of Panthenols, Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, Best Western Plaza Hotel που φιλοξένει τη Γραμματεία του αγώνα, ΒΑΠ Κουγιός, Ioannidis Hotels, Semiramis Hotel.

Media Partner είναι η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, Innews και η διοργάνωση έχει τη υποστήριξη του Αθλητικού Τμήματος του Ιδρύματος Σταματίου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα πατήστε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο