H Mizuno παρουσιάζει το Wave Sky

H Mizuno παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο μοντέλο στην κατηγορία maximum cushioning

Share

H Mizuno, ως συνώνυμο της διαρκούς εξέλιξης και καινοτομίας, παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο μοντέλο στην κατηγορία maximum cushioning για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνα 2017.Το Wave Sky συνδυάζει απορρόφηση κραδασμών μεγάλης διάρκειας με βελούδινο πάτημα.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός της νέας τεχνολογίας Cloud Wave απωθεί τις δυνάμεις πρόσκρουσης κάνοντας το παπούτσι πιο απορροφητικό και την μετάβαση ομαλότερη. Σε συνδυασμό με την προσθήκη U4icX στην ενδιάμεση σόλα που επιστρέφει ενέργεια σε κάθε βήμα, το Wave Sky δίνει στον δρομέα μια μοναδική αίσθηση ευφορίας και άνεσης κατά τη διάρκεια του τρεξίματος.

Στο άνω μέρος του παπουτσιού η Mizuno χρησιμοποίησε το σύστημα  DynamotionFit : μια τεχνολογία που σχεδίασε χρησιμοποιώντας υψηλά επίπεδα αντίληψης της κίνησης και της βιομηχανικής τεχνολογίας. Με το DynamotionFit, το άνω μέρος του παπουτσιού συνεργάζεται άψογα με το πόδι σε όλα τα στάδια του κύκλου βάδισης αγκαλιάζοντάς το σας δεύτερο δέρμα.

Η τεχνολογία Intercool της Mizuno λύνει το πρόβλημα ανάπτυξης θερμότητας και υγρασίας στα running παπούτσια ειδικά τους θερμούς μήνες ενώ το τριπλό δίχτυ AIRMesh παρέχει ιδανική διαπνοή διατηρώντας το πόδι πάντα δροσερό.  

 

Δοκιμάστε το πρώτοι σε ένα από τα τρία καταστήματα της Mizuno και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα δείπνο για δύο στο Dinnerin the Sky Athens!!!

 

Κολωνάκι: Τσακάλωφ 22,    Χαλάνδρι: Λεωφ. Κηφισίας 256,

Γλυφάδα: Γρ. Λαμπράκη 17.

Βάρος: Male:340g / Female: 280g // Κλήση: 22/32

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο