Μέτριες επιδόσεις στο Όσλο και το 5ο Diamond League

Δείτε τι έγινε στον αγώνα της νορβηγικής πρωτεύουσας

Share

Στο Όσλο της Νορβηγίας πραγματοποιήθηκε το πέμπτο Diamond League της φετινής σειράς. Οι επιδόσεις αυτή τη φορά κυμάνθηκαν σε μέτρια επίπεδα ενώ υπήρχαν αρκετές εκπλήξεις σε πολλά αγωνίσματα.

Στα 1.500μ. των ανδρών για παράδειγμα ο Βρετανός Γουάιτμαν κέρδισε από… το πουθενά σημειώνοντας μάλιστα νέο ατομικό ρεκόρ με 3:34.17 αφήνοντας σημαντικούς αντιπάλους πίσω του. Δεύτερος ήταν ο Κενυάτης Μανάνγκοϊ με 3:34.30 ενώ τρίτος ο πρωταθλητής ευρώπης κλειστού στίβου, Μάρτσιν Λεβαντόφκσι με 3:34.60. Ο Νορβηγός Ίνγκεμπριγκστεν έμεινε τέταρτος μπροστά στους συμπατριώτες του τη στιγμή που τα δύο μεγάλα φαβορί, ο Κενυάτης Κιπλάγκατ και ο Σουλεϊμάν από τον Ντζιμπουτί καταποντίστηκαν στην 7η και 10η θέση αντίστοιχα.

Στα 800μ. των γυναικών η Κάστερ Σεμένια πήρε μία ακόμα άνετη νίκη με 1:57.59 με τις Νιοσάμπα και Γουαμπούι από την Κένυα να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα, ενώ στα 3.000μ. στιπλ η κούρσα πήγε αργά για τα εφετινά δεδομένα με την Νόρα Τζερούτο από την Κένυα να επικρατεί με 9:17.27 αφήνοντας λίγα εκατοστά πίσω της το μεγάλο φαβορί, τη Σοφία Ασέφα από την ΑΙθιοπία.

Στο μίτινγκ δεν είχαμε κάποια κούρσα σε μεγαλύτερες αποστάσεις, ωστόσο το χάιλαϊτ του αγώνα προήλθε από τον αγώνα του άλματος σε μήκος των γυναικών και ήταν κάπως… κωμικό. Δείτε το βίντεο με το άλμα της Οκακμπάρε και θα καταλάβετε!

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1167:%!]

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο