Κλείνουν οι εγγραφές για το Kallithea Run

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της διοργάνωσης καθώς και πληροφορίες για τη Συνέντευξη Τύπου

Share

Λίγες ημέρες απομένουν για τον αγώνα δρόμου της Καλλιθέας ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου ενώ οι λίγες θέσεις που απομένουν είναι διαθέσιμες μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαρτίου οπότε και ολοκληρώνονται.

Oι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.Kallithearun.gr,  

 Ο αγώνας της Καλλιθέας ένας από τους μαζικότερους της Αττικής, διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά με απόλυτη επιτυχία, από τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, τον Δήμο Καλλιθέας, είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ ενώ είναι πλέον Διεθνής αφού «αδελφοποιήθηκε» με τον Αγώνα 10.000μ Grand Prix της Πράγας.

Περιλαμβάνει αγώνες δρόμου  5 χλμ, 10 χλμ, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι από την AIMS και την IAAF, σκυταλοδρομία 2 x 2,5 χλμ. και 4×2,5χλμ.

Στον αγώνα της Καλλιθέας οι συνθήκες είναι ιδανικές αφού οι διοργανωτές τηρούν υψηλά στάνταρντ για την αξιοπιστία και την ασφάλεια των δρομέων. Επιπλέον, η διαδρομή είναι ιδανική και προσφέρεται για να ξεπεράσουν οι δρομείς τους εαυτούς τους και να βελτιώσουν τα ατομικά τους ρεκόρ στις αποστάσεις που θα αγωνιστούν.

Αποστάσεις – εκκινήσεις – διαδρομές

Η καρδιά του Kallithea Run «χτυπά» στην πλατεία Δαβάκη της πόλης στην οποία έχουν αφετηρία και τερματισμό όλες οι διαδρομές.

Αναλυτικά την διαδρομή που ακολουθεί και τον σχετικό χάρτη κάθε αγώνα μπορείτε να δείτε εδώ http://kallithearun.gr/index.php/el/races-6/10km-road-race-gr καθώς και χρήσιμες οδηγίες. 

Η εκκίνηση για τα 10χλμ. θα γίνει στις 08:30 μπροστά από την Πλατεία Δαβάκη, όπως και όλες οι υπόλοιπες. Την ίδια ώρα θα δοθεί και η εκκίνηση για τη σκυταλοδρομία 4×2,5χλμ.

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα των 5χλμ. θα πάρουν εκκίνηση στις 10:00 ενώ η διοργάνωση ολοκληρώνεται με τον κοινωνικού χαρακτήρα αγώνα 2,5χλμ. στις 11:00 για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων.    

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της διοργάνωσης  http://kallithearun.gr 

Συνέντευξη Τύπου

Την ερχόμενη Τρίτη 28 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι, για τον αγώνα της Καλλιθέας στην αίθουσα συνεδριάσων του Δημοτικού Συμβουλίου (Μαντζαγριωτάκη 76 Καλλιθέα).

Θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν επίσης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Κώστας Ευσταθίου και ο πρόεδρος της ΟΕ Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο