Κάλεσμα στον κόσμο από τους πρωταθλητές του στίβου

Κορυφαίοι αθλητές προσκαλούν τον κόσμο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Share

Πολύ συχνά βλέπουμε σταρ του σινεμά, τραγουδιστές, πολιτικούς, τηλεοπτικούς αστέρες να δοκιμάζουν την τύχη τους σε έναν αγώνα δρόμου τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Άλλωστε η καλή φυσική κατάσταση αλλά και η διατήρηση του βάρους τους είναι ισχυρό κινητρό και για τις διασημότητες.

Εδώ θα βρείτε μερικές “διάσημες” συμμετοχές επί τω έργω.

Αυτή τη φορά, ήταν ο Ματ Ντέιμον, ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς των ημερών μας, που έλαβα μέρος στον αγώνα ημιμαραθωνίου, Surf City Half Marathon, στην ευρύτερη περιοχή της Καλιφόρνια. Ο Ντέημον, ο οποίος δηλώθηκε και έτρεξε στον αγώνα με ψευδώνυμο, κάλυψε την απόσταση σε 1:58:05 ενώ όταν τερμάτισε έμεινε στον χώρο του τερματισμού για να περιμένει τη σύζυγό του.

Μάλιστα όπως δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός σε ενημερωτικό δίκτυο της περιοχής το προηγούμενο βράδυ βρισκόταν έως τις 2 π.μ. σε μία τελετή βράβευσης των Αμερικάνων σκηνοθετών και το πρωί δεν βρισκόταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το γεγονός όμως ότι η σύζυγος του είχε προετοιμαστεί και ήθελε να λάβει μέρος τον έφερε στη γραμμή της εκκίνησης παρά το γεγονός ότι δεν είχε προπονηθεί ιδιαίτερα για έναν ημιμαραθώνιο. Ο χρόνος του βέβαια αλλά και οι σκηνές από την πρόσφατη ταινία δεν αποδεικνύουν κάτι τέτοιο…


Δεν τερματίζεις και κάθε μέρα έναν ημιμαραθώνιο με τον Ματ Ντέημον…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο