Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται για το Under Armour Run Τhessaloniki City Challenge

Συνεχίζονται οι εγγραφές με αμείωτο ρυθμό!

Share

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εγγραφές για το Under Armour Run Τhessaloniki City Challenge στη Θεσσαλονίκη. Η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαΐου μαγνητίζει το ενδιαφέρον πολλών δρομέων, έμπειρων αλλά και νεότερων, αφού φιλοξενεί τρεις αποστάσεις σε εύκολες διαδρομές που είναι ιδανικές για ρεκόρ.

Κύριο αγώνισμα της ημέρας είναι ο Ημιμαραθώνιος ενώ θα πραγματοποιηθούν αγώνες 5 και 10 χλμ. αλλά και παιδικός αγώνας 1χλμ. Όλοι οι αγώνες θα έχουν σημείο εκκίνησης και τερματισμού το εμπορικό κέντρο ONESALONICA με τις διαδρομές τους να περνούν από τους κεντρικότερους, άδειους από αυτοκίνητα, δρόμους της πόλης.

Η παραλαβή των πακέτου συμμετοχής θα γίνει το Σάββατο 7 Μαίου 11:00 – 17:00 και την Κυριακή πριν τον αγώνα στην είσοδο του εμπορικού κέντρου ONESALONICA.

Εκτός όμως από τους αγώνες, οι διοργανωτές υπόσχονται πολλές εκπλήξεις, κληρώσεις για δωροεπιταγές 600 ευρώ, και ένα διήμερο με πλούσιες και ξεχωριστές εκδηλώσεις.

O αγώνας έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Έτσι, πέρα όμως από την αθλητική διάσταση των αγώνων, στόχος της διοργάνωσης είναι και η υποστήριξη ασθενών κοινωνικών ομάδων ή φορέων και η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης γύρω από αυτές.

Πιο συγκεκριμένα μέρος των εσόδων θα προσφερθεί στο Δημοτικό Ίδρυμα-Βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» ενώ θα πραγματοποιηθεί και συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων που εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή στον αγώνα


Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου


H διαδρομή των 10χλμ.


H διαδρομή των 5χλμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο