Τζόφρι Μουτάι και Πρίσα Γιέπτου στη Νέα Υόρκη

Οι περσινοί νικητές θα είναι και πάλι παρόντες στη Νέα Υόρκη

Share

O Tζόφρεϊ Μουτάι στους άνδρες και η Πρίσα Γιέπτου στις γυναίκες θα αποτελέσουν το βαρύ πυροβολικό των διοργανωτών του μαραθωνίου της Νέας Υόρκης, New York City Marathon, όσον αφορά τους elite δρομείς. Οι διοργανωτές του μεγαλύτερου μαραθωνίου του κόσμου που πέρυσι μέτρησε περισσότερες από 50.000 συμμετοχές εξασφάλισαν και φέτος τη συμμετοχή των δύο κορυφαίων δρομέων από την Κένυα οι οποίοι είχαν στεφθεί πέρυσι νικητές του αγώνα.

Μάλιστα ο Μουτάι μετρά ήδη δύο συνεχόμενες νίκες κι έτσι φέτος θα επιδώξει να κάνει το τρία στα τρία κάτι που στο παρελθόν έχουν πετύχει μόνον ο Αλμπέρτο Σάλαζαρ και ο Μπιλ Ρότζερς. Πέρυσι ο 33χρονος Κενυάτες όχι μόνο τερμάτισε στην πρώτη θέση αλλά σημείωσε και νέο ρεκόρ αγώνα με 2:05:06.

Η Γιέπτου τώρα, ήταν κι αυτή η νικήτρια της περσινής διοργάνωσης κι έτσι το κίνητρο για να κάνει το 2 στα 2 είναι αρκετά μεγάλο αφού παλαιότερα μόνον η Πόλα Ράτκλιφ το είχε καταφέρει.

Ο αγώνας που αναμένεται να έχει και φέτος πάρα πολλές συμμετοχές θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και ο συμμετοχές μερικών ακόμα σημαντικών δρομέων τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.


Η Πρίσα Γιέπτου πανηγυρίζοντας την περσινή της νίκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο