Free to Run: Μία ταινία που πρέπει να δει κάθε δρομέας!

Ανακάλυψε την ιστορία του τρεξίματος

Share

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς άρχισαν όλα; Πώς άρχισε ο κόσμος να τρέχει; Πώς γιγαντώθηκε το παγκόσμιο “δρομικό” κίνημα; Πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν για κάποιον να τρέξει στον δρόμο πριν 50 χρόνια;

Το Free to Run,  είναι μία ταινία – ντοκιμαντέρ του Πιέρ Μοράθ που θα σας δώσει απαντήσεις σε αυτά αλλά και σε πολλά άλλα ερωτήματα γύρω από το τρέξιμο.

Πότε με ρομαντισμό και πότε με… ματαιοδοξία, προβάλλει άγνωστες και γνωστές δρομικές ιστορίες στο ευρύ κοινό και πρόσωπα που άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους στην εξέλιξη του τρεξίματος, προσπαθώντας απλά να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε την… αλήθεια του.

Είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε το Free to Run στο Δαναό. Το πρώτο που μας ήρθε στο μυαλό βγαίνοντας από την αίθουσα ήταν πως πρόκειτια για μία ταινία που πρέπει να δει κάθε δρομέας!

Το Free to Run θα προβάλλεται από την Πέμπτη 12 Μαΐου στον Δαναό και σε άλλους κινηματογράφους από τη Danaos Films. Το RUNNER Magazine είναι χορηγός επικοινωνίας.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:685:%!]

*Το Σάββατο 7 Μαΐου στις 14:00 μ.μ. στο Cineplexx του εμπορικού κέντρου ONE SALONICA στη Θεσσαλονίκη (Ι. Κωλέττη και Γιαννιτσών) οι συμμετέχοντες στους αγώνες του Under Armour Run Thessaloniki City Challenge θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν δωρεάν με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) στην πρώτη πανελλαδική προβολή του Free to Run, προσφορά του Danaos Films και του Cineplexx.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
13ος Taygetos Challenge: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές, φωτογραφίες και δηλώσεις φορέων και διοργάνωσης
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο