Έρχεται το νέο RUNNER 98

Tη Δευτέρα 17/7 το νέο RUNNER κυκλοφορεί με καλοκαιρινή διάθεση σε όλη την Ελλάδα

Share

Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το νέο RUNNER 98 γεμάτο πλούσια, καλοκαιρινά θέματα, ενώ στην επαρχία θα είναι διαθέσιμο από το Σάββατο 15/7! Είτε βρίσκετε ήδη σε διακοπές, είτε τις περιμένετε με λαχτάρα, είτε βρίσκεστε λίγο πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας σας, θα σας γεμίσει γνώσεις, εμπειρίες αλλά και ενέργεια!

Κεντρικό θέμα που ξεχωρίζει είναι το Runner’s Special. Η προπονήτρια δρόμων Έλενα Τικταμπανίδη μας παρουσιάζει αναλυτικότατα την καλύτερη εναλλακτική προπόνηση για δρομείς, το τρέξιμο στο νερό. Στις σελίδες του θα μάθετε πώς αντιδρά το σώμα και ο οργανισμός στο νερό, ποιες είναι οι ιδανικές θερμοκρασίες, πώς επηρεάζονται τα λειτουργικά μας συστήματα αλλά και οι τραυματισμοί, ενώ παρουσιάζονται ειδικές τεχνικές τρεξίματος, αλλά και προπονητικές μονάδες καθώς και τα οφέλη από την προπόνηση στο νερό.

Τα προπονητικα θέματα στο RUNNER 98 έχουν την… τιμητική τους για αυτό θα μάθετε στη στήλη Στα Γρήγορα/Προπόνηση πώς να βάλετε τις βάσεις σε κάθε παράμετρο της προπόνησής σας (αντοχή, ενδυνάμωση, ταχύτητα κ.ά.), “συμβατικές” αλλά και πρωτότυπες συμβουλές για το πώς να εκτελείτε τα Long Run σας στη στήλη High Performance, ενώ οι νεότεροι δρομείς θα βρουν πολύ χρήσιμα καλοκαιρινά tips για ασφαλείς και ευχάριστες προπονήσεις.

Λίγο πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας για πολλούς αλλά και το ότι διανύουμε περίοδο εκπτώσεων κάνει την εποχή κατάλληλη για να προμηθευτείτε το νέο σας δρομικό μοντέλο! Στον ανανεωμένο οδηγό αγοράς θα βρείτε τα κορυφαία running μοντέλα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά τους για να επιλέξετε το καλύτερο! Μέσα στις 9 σελίδες του οδηγού θα δείτε 32 μοντέλα με στοιχεία για το βάρος και το drop τους, τις τεχνολογίες τους, καθώς και για το εύρος των μεγεθών τους και τις τιμές τους στην ελληνική αγορά, αλλά και αν καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!

Τα Ω λιπαρά (Ω3, Ω6 και Ω9) έχουν πάρει διαστάσεις… αστικού μύθου. Γι’ αυτό η Ειρήνη Χριστάκη μας εξηγεί τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη κατηγορία λιπαρών, ενώ μας συμβουλεύει για τη σωστή αναλογία τους στη διατροφή μας. Θα βρείτε ακόμα τις καλοκαιρινές συνταγές του Θοδωρή Μήτση γα ενέργεια και δύναμη όλη την ημέρα.

Ο Γιώργος Μυζάλης έτρεξε στον Μαραθώνιο της Βοστόνης κι επέστρεψε με δύο κορυφαία θέματα. Έτσι, στο RUNNER 98 θα διαβάσετε μία αποκλειστική συνέντευξη του σπουδαίου υπερμαραθωνοδρόμου, Σκοτ Τζούρεκ, όπου αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής του αλλά και της επιμονής του. Μέσα από αγωνιστικές ιστορίες και περιγραφές, ο Τζούρεκ μας περιγράφει όλα όσα συμβαίνουν στο μυαλό του υπερμαραθωνοδρόμου τη στιγμή της προσπάθειας. Πραγματικά μία συνέντευξη που πρέπει να διαβάσετε…

Φυσικά τα θέματα δεν σταματούν εκεί! Η αθλητική ψυχολόγος, Φρόσω Πατσού σας βοηθά να βάλετε τέλος στις όποιες αναστολές και να (ξανα) ξεκινήσετε το τρέξιμο, θα διαβάσετε την εμπειρία του Γιώργου Μυζάλη από τον Boston Marathon σε μία επετειακή διοργάνωση που ξεχώρισε, θα μάθετε όλα όσα έγιναν στους αγώνες της άνοιξης, θα δείτε πλούσιο ρεπορτάζ από το Lighting Up Athens που φώτισε την Αθήνα, πολλά τεστ για ολόφρεσκα μοντέλα αλλά και το νέο Suunto Spartan Sport Wrist HR.

Τέλος, θα ταξιδέψετε μέσα απο τις δύο αγαπημένες μόνιμες στήλες της Αγγελικής Κοσμοπούλου και της Χριστίνας Φωτεινοπούλου, ενώ η Νέλλη Αμπραβανέλ που κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο RUNNER, εκτονώνει την “οργή” της για τον Mαραθώνιο του Λονδίνου και το γεγονός ότι έτρεξε ανάμεσα σε… μασκαράδες!

Το νέο RUNNER 98 είναι η καλύτερη παρέα για το καλοκαίρι. Μην το χάσετε!

Δείτε εδώ αναλυτικά τα περιεχόμενα του RUNNER 98

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο