UNDER ARMOUR HOVR

Η UNDER ARMOUR πρωτοπορεί και παρουσιάζει την επαναστατική, νέα τεχνολογία UA HOVR. Γνωρίστε την!

Share

Τι ακριβώς είναι η UA HOVR
Ένα νέο τεχνολογικό σύστημα που κατασκεύασε η UNDER ARMOUR σε συνεργασία με τους καινοτόμους σχεδιαστές της Dow Chemical. Πρόκειται για έναν συνδυασμό «αφρών» που τοποθετείται στη σόλα των δρομικών μοντέλων με εντυπωσιακές δυνατότητες.

Τι πετυχαίνει
Μεγιστοποιεί την απορρόφηση κραδασμών και ταυτόχρονα αυξάνει την επιστρεφόμενη ενέργεια σε κάθε βήμα.

Πώς το καταφέρνει
Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται καλά κρυμμένο μέσα στον εσωτερικό μαλακό αφρό, που έχει προσεκτικά τοποθετηθεί σε δυναμικό ύφασμα. Εξωτερικά, ένας αφρός μεγαλύτερης πυκνότητας, συμβάλει στην αύξηση της σταθερότητας και την ανταπόκριση του παπουτσιού σε κάθε πάτημα.

Ακόμα…
Ένα άλλο βασικό στοιχείο του συστήματος απορρόφησης UA HOVR, είναι το «Energy Web», ένα πλέγμα που αγκαλιάζει τον πυρήνα απόσβεσης και παρέχει άμεση απόκριση και μέγιστη απόδοση ενέργειας. Αυτός ο συνδυασμός είναι που κάνει τους δρομείς να νιώθουν και να αποδίδουν καλύτερα, μειώνοντας τον κόπο και την κούραση σε κάθε τρέξιμο!

Σε ποια μοντέλα θα βρείτε το HOVR

Under Armour HOVR SONIC
Ένα ιδανικό μοντέλο για όλες τις προπονήσεις από το γρήγορο τρέξιμο έως και τα Long Run.
Βάρος: 272 γρ.
Drop: 8mm

 

Under Armour HOVR Phantom
Μοντέλο που προσφέρει μέγιστη άνεση και εφαρμογή χάρη στον ειδικό πλεκτό «γιακά» προσφέροντας παράλληλα προστασία από τους κραδασμούς και επιστροφή ενέργειας.
Βάρος: 272 γρ.
Drop: 8mm

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα της Under Armour στη σελίδα στο facebook: Under Armour Greece και στο Instagram: www.instagram.com/underarmourgr/

   

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο