Το νέο τεύχος του RUNNER έχει ανοιξιάτικη διάθεση

Το RUNNER 104 έρχεται σε όλη την Ελλάδα

Share

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί το νέο τεύχος του RUNNER 104, το οποίο από την Τετάρτη 4 Απριλίου θα βρίσκεται στα ειδικά σημεία πώλησης και από την Πέμπτη 5 Απριλίου στα Intersport και στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.
Στις σελίδες του θα βρείτε την, όπως πάντα, πλούσια θεματολογία του, θα μάθετε τα νέα του χώρου και της αγοράς αλλά θα ενημερωθείτε και για μελλοντικούς αγώνες.

Δείτε μερικά από τα σημαντικότερα θέματα:

 

RUNNER’S SPECIAL
Όλοι οι δρομείς είμαστε διαφορετικοί. Πως επηρεάζει, όμως, το καθημερινό πρόγραμμα ενός δρομέα το είδος της εργασίας του; Στο ειδικό θέμα του τεύχους σας δίνουμε όλες τις απαντήσεις αλλά και χρήσιμες συμβουλές για να προστατεύσετε τον οργανισμό και το σώμα σας ανάλογα με τις συνθήκες εργασίας σας. Ακόμα, 7 φανατικοί δρομείς μοιράζονται μαζί μας τις δικές τους εμπειρίες και τη σχέση εργασίας τους με το αγαπημένο τους άθλημα.

 

ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Εργοφυσιολόγος Βαγγέλης Ρουσόπουλος, μας μαθαίνει τα πάντα για έναν από τους πιο γνωστούς δρομικούς όρους, το «κατώφλι» προσεγγίζοντάς το από την επιστημονική του σκοπιά.

ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Θέλετε να βελτιώσετε την ταχύτητα και την αντοχή σας; Ακολουθείστε το πρόγραμμα προπόνησης 3 χλμ. διάρκειας 4 εβδομάδων που σας προτείνουμε και δείτε τα ρεκόρ σας να πέφτουν και στις μεγαλύτερες αποστάσεις.

Για να δείτε αναλυτικά όλα τα περιεχόμενα του RUNNER 104 πατήστε εδώ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο