Το νέο τεύχος του RUNNER 110 τρέχει μαζί σας στο IRONMAN 70.3

Δείτε τα θέματα του νέου τεύχους

Share

Τι καλύτερο από ένα νέο, ολοκαίνουριο τεύχος RUNNER για τις γιορτές; Το νέο RUNNER Magazine 110 κυκλοφορεί από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου σε όλη την Ελλάδα για να συνδυάσετε γιορτές και τρέξιμο!
Στις σελίδες του, όπως πάντα, θα βρείτε χρήσιμα θέματα για την προπόνηση, την υγεία και τη διατροφή, έξυπνες συμβουλές, επιστημονικά άρθρα, νέα για το τρέξιμο, αλλά και για τη δρομική αγορά.

36ος ο Αυθεντικός!
Κυρίαρχο θέμα σε αυτό το τεύχος είναι, χωρίς αμφιβολία, το μεγάλο αφιέρωμα για τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!
Στις σελίδες του θα ξαναζήσετε τις σημαντικότερες στιγμές της διοργάνωσης, αλλά και όλων των αγώνων του προγράμματος. Από το μεγάλο αφιέρωμα δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι δύο νικητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, Κώστας Γκελαούζος και Ελευθερία Πετρουλάκη. Διαβάστε τα μυστικά τους, αλλά και τα σχέδια τους για το μέλλον στις συνεντεύξεις που μας παραχώρησαν. Ακόμα, θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τις συμμετοχές στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, με συγκριτικά στοιχεία με την περσινή διοργάνωση. 
Τέλος, δε λείπουν και οι δεκάδες με τους πρώτους σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες σε άνδρες και γυναίκες τόσο στον Μαραθώνιο, όσο και στα 10χλμ., αλλά και στα 5χλμ. (πρωϊνός και απογευματινός αγώνας).    

Trail… αθείτε!
Μιας και οι φίλοι του βουνού ετοιμάζονται για την αγορά του επόμενου τους trail running μοντέλου, είπαμε να… βοηθήσουμε. Στον οδηγό αγοράς θα βρείτε 24 ολοκαίνουρια trail μοντέλα από 11 κορυφαίες εταιρίες με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά (τιμή, βάρος, drop, τεχνολογίες, ειδικά χαρακτηριστικά) για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και τις απαιτήσεις σας!    

Ετοιμαστείτε για τα 70,3|
Ο πρώτος αγώνας IRONMAN 70,3 στην Ελλάδα πλησιάζει και πολλοί είναι αυτοί που θα πάρουν μέρος καθώς η πρόκληση είναι μεγάλη. Επειδή, όμως, αρκετοί είναι αυτοί που θα το δοκιμάσουν για πρώτη φορά ή δεν έχουν μεγάλη εμπειρία ο Βασίλης Κρομμύδας, κορυφαίος Έλληνας τριαθλητής όλων των εποχών και προπονητής, θα τους δείξει τον δρόμο. Δύο προπονητικά προγράμματα διάρκειας 8 εβδομάδων, ένα για εντελώς πρωτάρηδες κι ένα για πιο προχωρημένους, βρίσκονται στις σελίδες του νέου RUNNER Magazine 110 και σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε για να είστε πανέτοιμοι!

 

Προπόνηση δύναμης: Η επιστήμη απαντά!
Ο Στέλιος Πετρούτσος, MSc Φυσικοθεραπευτής και πλέον πολύ δυνατός μαραθωνοδρόμος, διαλύει πέντε κλασικούς μύθους σχετικά με την ενδυνάμωση και τους δρομείς. Παλαιές απόψεις και αντιλήψεις ξεθωριάζουν όταν τις βλέπουμε με το επιστημονικό πρίσμα, ενώ η αλήθεια ξεπροβάλλει και μας βοηθά να γίνουμε καλύτεροι και πιο δυνατοί δρομείς!

Ώρα για προπόνηση!

  • Τα κλασικά κι αγαπημένα 400άρια των δρομέων απέκτησαν το δικό τους χώρο στο νέο RUNNER Magazine. Αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή τους ανάλογα με το στόχο και το αγώνισμα και τη ρύθμιση όλων των παραμέτρων όπως ένταση, διάλειμμα και συνολικός όγκος!
  • Ακόμα, θα βρείτε τρεις καθημερινές συνήθειες που θα σας κάνουν καλύτερους δρομείς και θα χρειαστούν μόλις 10 λεπτά από τη μέρα σας.
  • Τέλος, για τους νέους δρομείς ή για περιπατητές ένα πρόγραμμα προπόνησης που συνδυάζει τρέξιμο και περπάτημα και πολύ σύντομα – και εύκολα – θα σας οδηγήσει στα 30’ συνεχόμενου τρεξίματος.

Κι ακόμα
Θα βρείτε αγαπημένες μόνιμες στήλες και θέματα για την αγορά και τα τελευταία νέα γύρω από τους αγώνες και το τρέξιμο, αναλυτικό καλεντάρι, το Racing Runner με τους σημαντικότερους αγώνες των περασμένων μηνών στην Ελλάδα, δύο γιορτινές και πάνω απ’ όλα δρομικές συνταγές από τον Θοδωρή Μήτση, το Runner Tested με εφτά ολοκαίνουρια running μοντέλα και πολλά ακόμα θέματα για να γίνει το τρέξιμό σας πιο γιορτινό και οι γιορτές σας πιο δρομικές! Τέλος, στις σελίδες του νέου RUNNER “τρέχει” και μία συνέντευξη με τον πρωταθλητή των σπριντ, Πάνο Τριβυζά.

Βρείτε το νέο τεύχος στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα και επιπλέον σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα.
Ανακαλύψτε τα πατώντας εδώ

Γίνετε συνδρομητής και επωφεληθείτε από την προσφορά μας!
Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο