To Puma Hybrid Rocket έφτασε

Είσαι έτοιμος να έρθεις αντιμέτωπος με τη δύναμή του;

Share

Η δημιουργία και ανάπτυξη του νέου Hybrid Rocket είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της PUMA με το Πανεπιστήμιο του Chemnitz που τα τελευταία 3 χρόνια εργάστηκαν ακατάπαυστα για την εξέλιξη στο καθημερινό σου run.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1354:%!]

H ένωση των δυο κορυφαίων τεχνολογιών της PUMA, αποκαλύπτει το μυστικό του Hybrid που προσφέρει απόλυτη απορρόφηση κραδασμών και επιστροφή ενέργειας για ακόμη μεγαλύτερες και ταχύτερες διαδρομές.

Στη διάρκεια του Running, η τεχνολογία IGNITE ενεργοποιείται τη στιγμή της πρόσκρουσης στο έδαφος, δημιουργώντας το πρώτο επίπεδο επιστροφής ενέργειας. Στη συνέχεια, τα NRGY beads λαμβάνουν δράση προσφέροντας μέγιστη προστασία και δίνοντας την δυνατότητα στο IGNITE Foam να απορροφήσει ενέργεια, την οποία μετουσιώνει σε δυναμική κατά της φάση της προώθησης, δημιουργώντας το «rebound effect». 

Πέρα από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το πρωτοποριακό running sneaker εξελίσσεται με μοναδικό design και εμφάνιση. Το evoKNIT άνω μέρος του, όχι μόνο δίνει ευκολία και άνεση, αλλά και ένα sock-like feel, μαζί με το πιο fashion-forward design και έντονα χρώματα να το κυριεύουν. 
Το αποτέλεσμα; O ηγέτης στο running που δεν διαπραγματεύεται την άνεση, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και πάνω απ’ όλα το στυλ!

Το νέο Hybrid Rocket θα το βρεις στο κατάστημα Cosmossport στην Κηφισιά, Αργυροπούλου 4.

Ακολούθησε την PUMA στα social:
Facebook: PUMA Sportswind
Instagram: sportswind_gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
13ος Taygetos Challenge: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές, φωτογραφίες και δηλώσεις φορέων και διοργάνωσης
Οι Έλληνες στον Ημιμαραθώνιο της Βαρσοβίας
Δείτε την ελληνική παρουσία στον NN Polmaraton Warszawski
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο