Θέλεις more για την καθημερινή σου άθληση; Notos for more!

Ένας όροφος γεμάτος άθληση στo πολυκατάστημα notos στο κέντρο της Αθήνας

Share

Ως θερμοί υποστηρικτές της άθλησης, τα πολυκαταστήματα notos φροντίζουν να στηρίζουν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή που θέλει μόνο το καλύτερο για τις καθημερινές του αθλητικές δραστηριότητες.

Τα notos συνεχίζουν να δίνουν έμφαση στον τομέα των αθλητικών ειδών, παρέχοντας κορυφαία, ποιοτικά brands σε όλα τα πολυκαταστήματα. Ειδικότερα όμως ο 6ος όροφος του πολυκαταστήματος notos Αθήνας έχει αφιερωθεί αποκλειστικά σε αθλητικά είδη, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία γνωστών brands όπως Adidas, Arena, Brooks, Converse, DC, Fila, Freddy, Nike, Puma, Quicksilver, Reebok, Salomon, Second Skin, Under Armour ενώ εξελίσσεται διαρκώς, εντάσσοντας νέα αθλητικά brands όπως The North Face και Vans για να παρέχουν στο κοινό πάντα μόνο το καλύτερο.

Παράλληλα, ο όμιλος notos στηρίζει ενεργά και δίνει το παρόν σε μεγάλες αθλητικές δραστηριότητες κι ενέργειες φροντίζοντας να είναι πάντα δίπλα στο καταναλωτή. Σε αυτό το πλαίσιο, τα notos συμμετείχαν ως χορηγοί στο δεύτερο Lighting Up Athens powered by nrg, τον κορυφαίο νυχτερινό αγώνα που φωτίζει την πόλη καταλήγοντας σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

Ως θερμοί υποστηρικτές του θεσμού, οι άνθρωποι των πολυκαταστημάτων notos συμμετείχαν κι εκείνοι ενεργά στον αγώνα δίνοντας ηχηρό παρόν. Επίσης, τα πολυκαταστήματα προσέφεραν σε όλους τους δρομείς εκπτωτικό κουπόνι για αγορά αθλητικών ειδών, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να παραλάβουν το race bag τους από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο άθλησης του πολυκαταστήματος notos στο κέντρο της Αθήνας.

Στόχος των notos είναι να είναι δίπλα σε κάθε σου ανάγκη και να προσφέρει διαρκώς περισσότερα! Τώρα όλα τα αγαπημένα σου αθλητικά brands ένδυσης και υπόδησης συγκεντρωμένα στον δικό τους ξεχωριστό χώρο για εύκολο και more shopping!

More άθληση μόνο στα notos!

notos.gr

Get social!

 
 


[!%ARTICLE_MODULE_ID:1172:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Oι Έλληνες στον 128ο Boston Marathon
Δείτε τις επιδόσεις τους στην Βοστόνη
Έρχεται το European Running Championships
Ελίτ και ερασιτέχνες δρομείς ενώνονται σε ένα πρωτάθλημα
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο