Survival Expeditions Camp

Από τις 24 Απριλίου ξεκινά τις νέες τις δράσεις η μοναδική σχολή επιβιώσεως στην Ελλάδα.

Share

Την Παρασκευή 24 Απριλίου ξεκινά τις νέες τις δράσεις η μοναδική σχολή επιβιώσεως στην Ελλάδα, Survival Expeditions Camp.
Οι υπεύθυνοι του Camp μας ενημερώνουν σχετικά:

«Σε μια εποχή, που το ανθρώπινο είδος εξαρτάται ολοένα και περισσότερο, σχεδόν αποκλειστικώς, από τις ανέσεις που του παρέχει o σύγχρονος τρόπος ζωής, κινδυνεύει να απολέσει οριστικώς, ένα αρχέγονο ένστικτο εντυπωμένο στο κύτταρό του. Αυτό της ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ. Οι πρόγονοί μας, δεν είχαν αναπτήρες, δεν είχαν εξελιγμένα φίλτρα καθαρισμού του νερού και φυσικά δεν φαντάζονταν καν, να έχουν εξασφαλισμένη την καθημερινή τους τροφή, καθαρή, συσκευασμένη και εν αφθονία. Ο ηλεκτρισμός, η ύδρευση, η υγειονομική κάλυψη, δεν αποτελούσαν πάντοτε “κοινωνικά” και αυτονόητα αγαθά. Κι όμως, μαθαίνοντας να επιβιώνουν σε ακραίες και εχθρικές πολλές φορές συνθήκες, κατόρθωσαν να δημιουργήσουν στην ανθρώπινη ιστορία, αυτό που εμείς ονομάζουμε ΕΞΕΛΙΞΗ.

Εμείς, λίγοι φίλοι με αγάπη για τη φύση και τις παραδοσιακές τεχνικές επιβιώσεως, μετά από χρόνια πείρας στον τομέα αυτόν, έχοντας την στήριξη και την βοήθεια ανδρών που υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις, αποφασίσαμε να μοιραστούμε τις γνώσεις μας με οποιονδήποτε συμμερίζεται τις ίδιες ανησυχίες. Έχοντας ως σκοπό την μετάδοση των γνώσεών μας στο ευρύ κοινό, δημιουργήσαμε σε ένα καταπληκτικό από άποψη φυσικής ομορφιάς τοπίο, στο όρος Κίσσαβος, μία πρωτοποριακή “σχολή” επιβιώσεως, στην οποία ο επισκέπτης, είτε είναι «άνθρωπος της φύσεως» είτε όχι, θα καταφέρει σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, να μάθει τεχνικές και τρόπους που θα τον καταστήσουν ικανό, να σώσει εκτός από τον εαυτό του και άλλους, σε μία κατάσταση μερικής ή ολικής ελλείψεως βασικών αγαθών. Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, μπορούν να προσαρμοστούν στον καθένα. Άνθρωποι διαφορετικών επαγγελμάτων και ηλικιών, μπορούν κάλλιστα να παρακολουθήσουν τα μαθήματά μας, ερχόμενοι σε εμάς ατομικά, παρέα με τον/την σύντροφό τους ή ως οργανωμένα γκρουπ. Ακόμη και παιδιά υπό την συναίνεση των γονέων τους είναι καλοδεχούμενα στο SURVIVAL EXPEDITIONS CAMP. Όποιος είναι υγιής και «ανήσυχος» χαρακτήρας είναι ευπρόσδεκτος να βρει για τον εαυτό του, το πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει, να αυξήσει την αυτοπεποίθησή του και νά βιώσει όμορφες εμπειρίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας. Θά δείτε ότι αξίζει να δοκιμάσετε».

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Survival Expedition Camp στα:
site: www.survexcamp.com
e-mail: [email protected]
facebook: Survival Expeditions CAMP
τηλ.: 6980119874, 6936693035 Κώστας & 6986632454, 6972705131 Δημήτρης.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:434:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο