Salomon, Suunto, Hoka One One και Odlo στην έκθεση του «Zagori Mountain Running»

Δείτε τα νέα προϊόντα των εταιρειών

Share

Ακολουθεί ενημέρωση για την παρουσία των εταιρειών Salomon, Suunto, Hoka One One και Odlo στην έκθεση του Zagori Mountain Running.

«Οι εταιρείες Salomon, Suunto, Hoka One One και Odlo παίρνουν για άλλη μια φορά τα βουνά! Στις 19 και 20 Ιουλίου θα βρείτε τα περίπτερά μας στην έκθεση της διοργάνωσης «Zagori Mountain Running» στο Τσεπέλοβο.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τα προϊόντα μας και μοντέλα για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνα 19/20 αλλά και σε αποκλειστικότητα τις συλλογές που θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι του 2020! To «9o Zagori Mountain Running» θα διεξαχθεί στα μοναδικά από κάθε άποψη μονοπάτια της Τύμφης, το επιβλητικό φαράγγι του Βίκου, τα παραδοσιακά χωριά και τα πέτρινα γεφύρια του Ζαγορίου! Με 4 αγώνες υψηλών προδιαγραφών και διαφορετικών αγωνιστικών απαιτήσεων και τον παιδικό αγώνα «Zagoraki Race», το Zagori Mountain Running, έχει καταξιωθεί ως η κορυφαία διοργάνωση του Ελληνικού ορεινού δρομικού κινήματος, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο περισσότερους από 2.000 αθλητές και πάνω από 12.000 επισκέπτες.

Φυσικά οι αθλητές της Salomon Hellas θα δώσουν το δικό τους παρών στους αγώνες. Ο Γιώργος Διαλεκτός θα συμμετέχει στον αγώνα Half Marathon 21km, ο Θανάσης Παγουνάδης στον αγώνα Marathon +44K, ο Slawomir Matras στον αγώνα TeRa 80Km ενώ ο Γιάννης Κουρκουρίκης θα συμμετέχει στους αγώνες Half Marathon 21km και TeRa 80Km.

Σας περιμένουμε!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
B2Run Aθens 2024: Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Το μεγαλύτερο Corporate Running Party έρχεται ξανά στο ΟΑΚΑ στις 18 Ιουνίου
Αναστασία Μαρινάκου: The record-breaker
Η αθλήτρια της adidas έκανε ατομικό ρεκόρ στον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και είναι πλέον η κάτοχος του ρεκόρ διαδρομής
Η Mizuno χορηγός των μεγάλων αγώνων της Θεσσαλονίκης
Ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» & ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης καλωσορίζουν την Mizuno
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο