“Running Wednesdays”

Ένα νέο Running Movement ξεκινάει στην πόλη από τα Cosmos Sport και την New Balance!

Share

Πολλοί από εμάς πλέον σκέφτονται να ξεκινήσουν το τρεξιμο ή το έχουμε ξεκινήσει αλλά χωρίς την κατάλληλη καθοδήγηση ή ακόμη και παρέα. Επιπλέον οι περισσότεροι αφήνουν τη δραστηριότητά τους κυρίως για το Σαββατοκύριακο, που αποδεδειγμένα δεν αρκεί για να έχουμε ευεξία όλη την εβδομάδα. Τα Cosmos Sport και η New Balance ξεκινούν την πρωτοβουλία των Running Wednesdays με στόχο να παροτρύνουν κάθε έναν από εμάς να τρέχει στη μέση της εβδομάδας, με την καθοδήγηση έμπειρων Running Coaches και οργανωμένων προπονήσεων 5km στην πόλη. Από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και για 11 συνεχόμενες εβδομάδες ξεκινούν ταυτόχρονα στα καταστήματα Cosmos Sport σε Περιστέρι, Αγία Παρασκευή, Πάτρα τρία Running Clubs που μας δίνουν την ευκαιρία να ξεκινήσουμε προπονήσεις Running. Στο τέλος της 1ης προπόνησης μετά από κλήρωση, ένας από εμάς θα κερδίσει ένα ζευγάρι New Balance Fuelcell Impulse! Για όσους ολοκληρώσουν 7/11 προπονήσεις η New Balance θα τους επιβραβεύσει με ενα total outfit (τεχνικό κοντομάνικο μπλουζάκι & τεχνικό σορτσάκι) και τέλος όσοι ολοκληρώσουν ΟΛΑ τα session μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή  και διαμονή για 2 άτομα για τον 6ο Mαραθώνιο Ναυπλίου στις 3 Μαρτίου 2019! 

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1369:%!]

Η 1η προπόνηση ξεκινά:

Τετάρτη 10.410.18, 19.00
•  Κατάστημα Cosmos Sport Περιστερίου, Εθνικής Αντιστάσεως 57, Αθήνα
•  Κατάστημα Cosmos Sport Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 433, Αθήνα
•  Κατάστημα Cosmos Sport, Αγίου Νικολάου 31, Πάτρα

Περιγραφή προπόνησης: Ενεργητικές διατάσεις – τρέξιμο σε διαδρομή της πόλης, απόστασεις 5km  διατάσεις για χαλάρωμα.

Διάρκεια: 60 – 70 λεπτά

Κλείσε τη θέση σου εδώ: http://bit.ly/2zC6EFV

Και συνεχίζεται:
17.10.18, στις 19:00
24.10.18, στις 19:00
31.10.18, στις 19:00

Κάθε εβδομάδα, το link εγγραφής θα είναι διαθέσιμο στο http://bit.ly/2zC6EFV για να κλείσεις τη θέση σου, να ζήσεις την εμπειρία και να έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις πολλά δώρα από την New Balance. 

#Running Wednesdays

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page Cosmos Sport, στo Cosmos Sport Blog και το επίσημo profile του Cosmos Sport στο Instagram @cosmossport, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της New Balance, το Facebook Page και το Instagram της New Balance.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1370:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο