Προαγωνιστικό δελτίο Skyrunner Series 2017 – Ursa Trail

Όλα έτοιμα για το Ursa Trail στο Μέτσοβο

Share

Όλα είναι έτοιμα για το Mestovo Ursa Trail, που αποτελεί τον τρίτο σταθμό του πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 by Salomon.
Ακολουθεί το προαγωνιστικό δελτίο της διοργάνωσης:

«Ένα από τα πλέον αγαπημένα αγωνιστικά ραντεβού για το 2017, το Μέτσοβο Ursa Trail, θα διεξαχθεί φέτος για 5η φορά συνεχόμενη φορά, συγκεντρώνοντας την ελίτ των Ελλήνων αλλά και ξένων αθλητών που θα βρεθούν στην πανέμορφη κωμόπολη των Ιωαννίνων στις 28 Μαΐου για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις δύο διαφορετικές διαδρομές. Η πρώτη είναι η Ursa Trail, η οποία αποτελεί και τον τρίτο αγώνα του πρωταθλήματος 2017 Skyrunner Series by Salomon, συνολικού μήκους 40 χιλιομέτρων και 2.700 μέτρων θετικής υψομετρικής διαφοράς, ενώ η δεύτερη, που φέρει την ονομασία «Στα χνάρια της Αρκούδας», έχει μήκος 20 χιλιόμετρα και  1050 μέτρα θετικής υψομετρικής.

Η φετινή διοργάνωση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς εκτός από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές ορεινού τρεξίματος, το «παρών» θα δώσουν κι αρκετοί ξένοι αθλητές. Ανάμεσα στις συμμετοχές που ξεχωρίζουν είναι ο περσινός νικητής, Ισπανός, Jessed Hernandez, ο Χάρης Καλαμπούκας, που πέρυσι τερμάτισε δεύτερος, ο Γιώργος Διαλεκτός, που ήταν τρίτος, ο νικητής των 20 χιλιομέτρων, ο Γιάτσεκ Μπόκοτς που φέτος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στα 40χιλιόμετρα. Τον συναγωνισμό θα ανεβάσει ο Egloff Karl από το Εκουαδόρ κι ο Gerard Morales στους άνδρες, ενώ στις γυναίκες θα συμμετάσχει η Manuela Vilaseca της Buff Pro Team.

Υπενθυμίζεται ότι το ρεκόρ διαδρομής στους άνδρες κατέχει ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με 3:46:16 και στις γυναίκες η Γλυκερία Τζιατζιά με 4:23:13.

Photo Credits: GO Experience

Μέγας Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 η εταιρεία ένδυσης, υπόδησης και αθλητικού εξοπλισμού Salomon www.facebook.com/salomonhellas

Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 by Salomon η εταιρεία αθλητικών ρολογιών Suunto  www.facebook.com/Suunto.Greece

Χορηγοί Επικοινωνίας
COSMOTE TV
Zougla.gr
Runnermagazine.gr / Runner Magazine
– Advendure.com
Coremag.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:
Stay Liked: www.facebook.com/skyrunninghellas
Enjoy More Sky: www.skyrunner.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο