Ομαδική εγγραφή ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς στον Μαραθώνιο Ολυμπίας

Οι ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς πηγαίνουν στην Ολυμπία

Share

Η διοργάνωση του 9ου Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του αγώνα θα πραγματοποιήσει παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά με θέμα το τρέξιμο.
Ακολουθεί η σχετική ενημέρωση:

«Αν και ο Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος ξεκίνησε και παραμένει πρωτίστως μια επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση, εξελίσσεται σε μια διοργάνωση με σημαντικές πολιτιστικές και κοινωνικές προεκτάσεις!

Σ’ αυτό λοιπόν το πλαίσιο, η οργανωτική του επιτροπή προκηρύσσει Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 4 έως 14 χρόνων.
Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Το τρέξιμο είναι παιχνίδι, είναι χαρά! Το τρέξιμο με την παρέα μας είναι μεγαλύτερη χαρά!»
Οι μικροί καλλιτέχνες μπορούν να σχεδιάσουν ή να ζωγραφίσουν στιγμιότυπα από το μάθημα της γυμναστικής ή εικόνες από κάποιο δρομικό αγώνα που έχεουν λάβει μέρος. Αν θέλουν στη σύνθεσή τους μπορούν να συμπεριλάβουν τον εαυτό τους, τους δικούς τους ανθρώπους ή ακόμα και άλλους που έχουν δει απλά να τρέχουν.  
Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να φτιάξουν ένα κολλάζ με φωτογραφίες, λέξεις, αποσπάσματα εφημερίδων και περιοδικών για να μπορέσουν έτσι και αυτά να κάνουν τις ιδέες τους πραγματικότητα.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το έργο να σχεδιαστεί σε χαρτί μεγέθους το μικρότερο σε Α5 και μεγαλύτερο σε  A3. Το όριο συμμετοχής είναι μέχρι και 2 έργα κάθε παιδί.  Η επιλογή των υλικών ή της τεχνοτροπίας είναι ελεύθερη.

Μόλις το έργο είναι έτοιμο, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής από την ηλεκτρονική διεύθυνση πατώντας εδώ. Στη συνέχεια μπορούν να τη στείλουν μαζί με το έργο, στη διεύθυνση:

ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ ΣΠΟΡ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πανελλήνιος Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής
Τ.Θ. 3151
Τ.Κ. 102 10 ΑΘΗΝΑ

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 2 Μαρτίου  2018 ή και νωρίτερα με τη συμπλήρωση των πρώτων 500 συμμετοχών.
Στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, ειδικοί, με επικεφαλής την εικαστικό και συντονίστρια του διαγωνισμού Φάτμα Εργκιούνγερ, θα χωρίσουν τα έργα ανάλογα με την ηλικία των δημιουργών τους σε δύο ηλιακές κατηγορίες 4-8 και 9-14 χρόνων.  Στη συνέχεια θα επιλέξουν τα καλύτερα σε πρώτο, δεύτερο και τρίτο επίπεδο.
Για την τελική επιλογή των νικητών θα γίνει κλήρωση μεταξύ των έργων που θα έχουν φθάσει στο τελευταίο επίπεδο αξιολόγησης.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μας και θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά.

Όλες οι δημιουργίες, ανεξαρτήτως κατάταξης, θα παρουσιαστούν στην ειδική έκθεση που διοργανώνεται, τις ημέρες του Ποσειδωνίου. Η έκθεση θα λειτουργήσει από τις 18 έως τις 22 Απριλίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Φλοίσβος» του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Τα εγκαίνια είναι προγραμματισμένα για τη Τετάρτη 18 Απριλίου στις 19.00 όπου θα έχει την ευκαιρία το κοινό να περιηγηθεί για πρώτη φορά στους χώρους έκθεσης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.poseidon-athenshalfmarathon.com ή μέσω μέιλ στη διεύθυνση [email protected]».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο