Οι adidas Runners Athens και η INTERSPORT σε προσκαλούν να ζήσεις μία ξεχωριστή δρομική εμπειρία

Δρομέας βορείων ή νοτίων προαστίων; Ανακάλυψε τώρα νέες δρομικές διαδρομές στην περιοχή σου

Share

Είσαι δρομέας που του αρέσουν οι περιοχές δίπλα στη θάλασσα, ή από εκείνους που προτιμούν αυτές κοντά στο βουνό; Όπου κι αν μένεις και κινείσαι, στα νότια ή στα βόρεια προάστια, τώρα μπορείς να ζήσεις ξεχωριστές εμπειρίες τρεξίματος στην αγαπημένη σου περιοχή.
Τον τρόπο να ανανεώσουμε το ενδιαφέρον μας για το τρέξιμο μας δείχνουν οι adidas Runners Athens, το μεγαλύτερο running community, και η INTERSPORT, η μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών ειδών στον κόσμο με 50 καταστήματα στη χώρα μας.
Έχοντας κοινό το ίδιο πάθος για το τρέξιμο οι δύο δρομικοί φίλοι δημιούργησαν μία σειρά προπονήσεων για όλους εμάς, αλλάζοντας προς το καλύτερο το τρέξιμό μας. 

Το ραντεβού δίνεται…
την ίδια ημέρα κάθε εβδομάδα.
Κάθε Τρίτη στις 19:00 οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων με ορμητήριο το κατάστημα της INTERSPORT της Γλυφάδας θα δοκιμάζουν μία νέα δρομική περιπέτεια στους δρόμους της περιοχής τους.
Για τους κατοίκους των βορείων προαστίων η Πέμπτη θα μετατραπεί στην αγαπημένη τους μέρα για τρέξιμο, καθώς από τις 11 Απριλίου στις 19:00 το κατάστημα INTERSPORT στο The Mall Athens θα φιλοξενεί τις προσπάθειές τους.

 

Οι προπονήσεις απευθύνονται…
σε όλους τους δρομείς, όποιο και αν είναι το επίπεδό τους. Μοναδική προϋπόθεση η αγάπη για το τρέξιμο, η θετική διάθεση, η «ανάγκη» να μοιράζεσαι δρομικές στιγμές με τους συναθλητές σου, αλλά και η επιθυμία να γίνεσαι συνεχώς καλύτερος στο αγαπημένο σου χόμπι.

 

Παρέα στο τρέξιμο…
το adidas Ultraboost 19, το ολοκαίνουριο μοντέλο της εταιρείας που, με τον ξεχωριστό σχεδιασμό και το ειδικό σύνολο τεχνολογιών, προσφέρει απόλυτη επιστροφή ενέργειας. Έτσι μπορείς όχι μόνο να απολαμβάνεις την προστασία και την άνεση που χρειάζεσαι, αλλά να βιώνεις μία εντελώς νέα εμπειρία τρεξίματος.
Και το καλύτερο; Θα μπορείς να το τεστάρεις σε κάθε προπόνηση, απολαμβάνοντάς το στις διαδρομές της περιοχής σου.
Αν, τώρα, θέλεις να το έχεις δίπλα σου σε κάθε προπόνηση, νιώθοντας καθημερινά την εμπειρία που προσφέρει, θα το βρεις διαθέσιμο στα καταστήματα αλλά και στο eshop της INTERSPORT.

 

Join the (adidas Runners Athens) club…
κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή Runtastic, κάνοντας join στο group των adidas Runners Athens και της INTERSPORT και κάνε την εγγραφή σου.

Τώρα είσαι έτοιμος…
για ένα ξεχωριστό δρομικό ταξίδι, γεμάτο happenings και εκπλήξεις!

Μάθε όλα τα νέα… 
κάνοντας join στο Facebook Group των adidas Runners Athens αλλά και στο Facebook page της INTERSPORT.   

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο