O Χρήστος Κορομηλάς στο Tyros Triathlon 2018

Μαθήματα ζωής θα δώσει ο τυφλός αθλητής Χρήστος Κορομηλάς στον Τυρό

Share

Το δικό του μάθημα ζωής θα δώσει ο Χρήστος Κορομηλάς με τη συμμετοχή του στο «Tyros Triathlon». Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου, στο Τυρό Αρκαδίας και  ο 55 χρόνος τυφλός αθλητής του ΙΩΝάΣ Τμήμα θεραπευτικής αγωγής και παραθλητισμού ΑμεΑ θα πάρει μέρος στον αγώνα μαζί με τον προπονητή του Γιώργο Γκούντα θέλοντας να δείξει σε όλο τον κόσμο τα οφέλη του αθλητισμού.

Ο Χρήστος Κορομηλάς, τα τελευταία 2 χρόνια μετάσχει σε πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης και ποδηλασίας ΑμεΑ και είναι κάτοχος πανελληνίων ρεκόρ. Επιπλέον έχει καταφέρει να κολυμπήσει αρκετές φορές σε αγώνες ανοιχτής θάλασσας, ενώ έχει πάρει μέρος και σε πολλούς αγώνες τριάθλου, συναγωνιζόμενος με αρτιμελείς αθλητές.
Μέσα από τον αθλητισμό, ο Χρήστος Κορομηλάς, όπως έχει δηλώσει, απέκτησε και πάλι αυτοσεβασμό και δίψα για τη ζωή, το οποία είχαν χαθεί όταν έχασε την όραση του πριν από 10 χρόνια.

Το «Tyros Triathlon» θα διεξαχθεί για έβδομη χρονιά και μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ομάδες αθλητών ή αθλουμένων, αλλά και μεμονωμένοι φίλοι των αγωνισμάτων του τριάθλου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κολύμβηση 750 μ., ποδήλατο 20 χλμ. και τρέξιμο 5 χλμ. Η κολύμβηση θα πραγματοποιηθεί στα καταγάλανα νερά του Τυρού με την υποστήριξη πλωτών μέσων, τα 20 χλμ. ποδηλασίας θα έχουν αφετηρία το Λιμάνι του Τυρού και αφού οι διαγωνιζόμενοι διανύσουν 10 χλμ. προς το Άστρος στην περιοχή Κρυονέρι θα κάνουν αναστροφή και θα επιστρέψουν. Τα 5000 μ. τρεξίματος θα διεξαχθούν σε επίπεδη διαδρομή, κατά μήκος της παραλίας του Τυρού, σε ασφάλτινο πεδίο, σε ελεγχόμενη από την κυκλοφορία οχημάτων διαδρομή.

Η διοργάνωση διεξάγεται από την Κοινσεπ “Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ” με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.tyrostriathlon.gr 

  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναστασία Μαρινάκου: The record-breaker
Η αθλήτρια της adidas έκανε ατομικό ρεκόρ στον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και είναι πλέον η κάτοχος του ρεκόρ διαδρομής
Η Mizuno χορηγός των μεγάλων αγώνων της Θεσσαλονίκης
Ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» & ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης καλωσορίζουν την Mizuno
Ο Ivan Siuris στον Patras Half Marathon
O Μολδαβός πρωταθλητής έρχεται και φέτος στην Πάτρα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο