New Balance FuelCell Impulse

Η κινητήρια δύναμη κάθε δρομέα

Share

Η νέα δρομική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και κάθε δρομέας ψάχνει να βρει τρόπους για συνεχώς μεγαλύτερη ταχύτητα.
Σύμμαχός του σε αυτό, το νέο FuelCell Impulse  της New Balance που περιμένει κάθε δρομέα στη γραμμή εκκίνησης βοηθώντας τον να υποτάξει το χρονόμετρο.
Βέβαια, η προσέγγιση της New Balance, ξεφεύγει από τη συνηθισμένη απόπειρα κατάκτησης μόνο της ταχύτητας και εστιάζει στον ίδιο τον αθλητή.

H αντρική έκδοση του Impulse

Ξεχωριστές τεχνολογίες
Οι τεχνολογίες του πρωτοποριακού Impulse, του νέου μέλους της σειράς FuelCell, έρχονται να απεγκλωβίσουν την επιτάχυνση που κρύβει κάθε δρομέας.
Πρώτη από όλες ξεχωρίζει η FuelCell. Η επαναστατική τεχνολογία της New Balance, στρατηγικά τοποθετημένη στην περιοχή του μετατάρσιου, δίνει επιπλέον προστασία σε όσους καταπονούν ιδαίτερα αυτό το σημείο του πέλματος. Κατασκευασμένη μέσω έγχυσης αζώτου, έρχεται να προσφέρει σε όλους τους δρομείς ανεπανάληπτη αίσθηση ταχύτητας και απόλυτη επιστροφή ενέργειας σε κάθε διασκελισμό.
Αξιοσημείωτο προτέρημα αποτελεί και η προσθήκη της τεχνολογίας Revlite. Με χαμηλό βάρος – 30% χαμηλότερο από αφρούς της ίδιας κατηγορίας – εγγυάται υψηλά επίπεδα επιστροφής ενέργειας. Το αποτέλεσμα είναι ένα ελαφρύ και γρήγορο παπούτσι, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα κατασκευής, η αντικραδασμικότητα και η σταθερότητα.

Το ξεχωριστό σύνολο ολοκληρώνει η διπλή στρώση ύφανσης ζακάρ στο πάνω μέρος του παπουτσιού, που σε συνδυασμό με τη «σαν κάλτσα» προσαρμοσμένη εφαρμογή (bootie construction), προσφέρει ευρεία διαπνοή, αλλά και ξεχωριστή αίσθηση άνεσης στο δρομέα. 


Ειδική έκδοση για γυναίκες δρομείς.

Ένα δυναμικό μοντέλο
Το νέο FuelCell Impulse αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα άρτιο αγωνιστικά, αθλητικό παπούτσι με κομψό design που υπόσχεται να μικρύνει την απόσταση, ανάμεσα στην εκκίνηση και τον τερματισμό, κάτι που ενισχύει και το drop του των 6mm.
Στα εξαιρετικά του προτερήματα σημειώνουμε και το πολύ μικρό βάρος (μόλις 230 γρ. το αντρικό και 190 γρ. το γυναικείο) και φυσικά την αισθητική του που το κάνει να ξεχωρίζει απ’ όλα τα μοντέλα της εταιρείας.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για το νέο Fuelcell Impulce ή να αναζητήσεις κατάστημα πάτησε εδώ.

Aκολούθησε τη New Balance, σε Facebook &  Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H Helen Obiri μας παρουσίασε το... μέλλον της Οn στην Βοστόνη
Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο