NOTOS for more! NOTOS for all!

Casual, athleisure, street or chic style? Όποιο και αν είναι το στυλ σου ολοκλήρωσέ το με τα πιο διάσημα sports’ brands που θα βρεις στο αθλητικό τμήμα, στον 6ο όροφο του notos Αθήνας

Share

Βρες το εδώ.

Αγαπάς την άθληση και το επώνυμο sportswear, είναι γεγονός! Θέλεις όμως να μην περιορίζεσαι με το αγαπημένο σου outfit μόνο στο γυμναστήριο ή στην αγαπημένη σου δραστηριότητα. Για σένα, είναι σημαντικό να νιώθεις άνετα και στις καθημερινές σου βόλτες με τους φίλους σου αλλά ταυτόχρονα να είσαι κομψός και πάντα in fashion!

Ο 6ος όροφος των πολυκαταστημάτων notos Αθήνας είναι ο προορισμός σου κι έχει ό,τι χρειάζεσαι– ναι, έχει κι αυτό το μοναδικό FILA μπουφάν που έχει γίνει το απόλυτο trend σε όλα τα fashion blogs που ακολουθείς! Τα πολυκαταστήματα notos σου παρέχουν τα μεγαλύτερα brands συγκεντρωμένα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του 6ου ορόφου προσφέροντάς σου την πιο fun shopping εμπειρία ever!
Δημιούργησε τα πιο στιλάτα mix n match looks, για υπέροχες Κυριακάτικες βόλτες αναδεικνύοντας τα αγαπημένα σου Converse  με το άνετο American Eagle Outfitters jean σου! Η ευρεία γκάμα από τα πιο δημοφιλή brands στην αγορά καλύπτουν όλα τα «θέλω» ακόμα και του πιο απαιτητικού καταναλωτή!


Βρες το εδώ.

Διάλεξε μεταξύ γνωστών brand όπως Adidas, Arena, Brooks, Converse, DC, Fila, GSA, Joluvi, Molten, Nike, Oakley, Puma, Quicksilver, Reebok, Roxy, Salomon, Second Skin, The North Face, Umbro, Under Armour, Uvex, Vans και Wantalis αυτά που ταιριάζουν καλύτερα σε σένα, αυτά που χαρακτηρίζουν καλύτερα το στυλ σου.


Βρες το εδώ.

Τα notos συνεχίζουν να δίνουν έμφαση στον τομέα των αθλητικών ειδών ενώ ταυτόχρονα «αγαπούν» και  υποστηρίζουν τη mix n match τάση της εποχής προσαρμοσμένη στην καθημερινότητά σου. Και το καλύτερο; Όλα αυτά, μπορούν να είναι δικά σου και από τον καναπέ σου… αφού το notos.gr είναι το μοναδικό online πολυκατάστημα που διαθέτει όλες τις κατηγορίες προϊόντων των φυσικών πολυκαταστημάτων!

Τώρα ό,τι θέλεις είναι στο χέρι σου! Ό,τι επιλέξεις για κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου τα notos το έχουν!

MORE shopping  & MORE fun μόνο στα notos!


Βρες το εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο