Μεταγωνιστικό δελτίο Μονοπάτι Παρνασσού

Ο δεύτερος σταθμός του Skyrunner Greece Series

Share

Εκπλήξεις, μοναδικές εικόνες κι…. ανατροπές επεφύλαξε στους φίλους του ορεινού τρεξίματος το “Μονοπάτι Παρνασσού”, ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος του 2017 Skyrunner Series by Salomon. Ο καλός καιρός αλλά και η ομορφιά του τοπίου, προσέλκυσαν πλήθος κόσμου, που κατέκλυσε την Αμφίκλεια για να ζήσει από κοντά τη μαγεία των αγώνων βουνού, είτε συμμετέχοντας σε μια από τις τρεις διαδρομές του αγώνα είτε χειροκροτώντας τη προσπάθειά των αθλητών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο συνήθης ύποπτος, Δημήτρης Θεοδωρακάκος, ήταν αυτός που έκοψε πρώτος το νήμα στη γραμμή του τερματισμού με 02:04:00, ενώ με μικρή διαφορά τον ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Γιώργος Διαλεκτός με 02:04:20 και στη τρίτη ο Αλέξανδρος Καμπουρόπουλος (02:08:34). Στις γυναίκες, η πρωταθλήτρια του 2016 Skyrunner Series by Salomon, Γλυκερία Τζιατζιά, εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού. Πρώτες τερμάτισαν μαζί η Δήμητρα Μπίκα με τη Iulia Gainariu με 02:24:35 και τρίτη η Μαρία Μάλαϊ με 02:39:50.

Μετά λοιπόν και την ολοκλήρωση και του δεύτερου αγώνα του πρωταθλήματος 2017 Skyrunner Series by Salomon, ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος προηγείται στη γενική κατάταξη των ανδρών με 207 βαθμούς και τον ακολουθούν οι Αλέξανδρος Καμπουρόπουλους (178β.) και Σταύρος Στεφανής (158β.). Σε εκείνη των γυναικών, την κούρσα οδηγεί η Δήμητρα Μπίκα με 196 βαθμούς κι ακολουθούν η Τζίνα Γκαλέτι με 164 και Φωτεινή Κολόκα με 157.

Photo Credits: Kostas Kaltsas

Μέγας Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 η εταιρεία ένδυσης, υπόδησης και αθλητικού εξοπλισμού Salomon www.facebook.com/salomonhellas

Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 by Salomon η εταιρεία αθλητικών ρολογιών Suunto  www.facebook.com/Suunto.Greece

Χορηγοί Επικοινωνίας
COSMOTE TV
– Zougla.gr
– Runnermagazine.gr / Runner Magazine
– Advendure.com
– Coremag.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:
Stay Liked: www.facebook.com/skyrunninghellas
Enjoy More Sky: www.skyrunner.gr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1122:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο