Καλοκαιρινές προπονήσεις σε κάθε τερέν με το νέο FLOATRIDE

Συνεχίζουμε τη δοκιμή του νέου μοντέλου της REEBOK

Share

Καλοκαίρι και τρέξιμο είναι ένας απίθανος συνδυασμός που μπορεί να χαρίσει μοναδικές στιγμές. Για να τα συνδυάσουμε, όμως, στο μέγιστο και ταυτόχρονα να έχουμε την απαραίτητη προστασία χρειαζόμαστε κι ένα ιδανικό running μοντέλο.
Τo FLOATRIDE με βραβείο «Best Debut 2017» από την ιστοσελίδα του καταξιωμένου δρομικού περιοδικού RUNNER’S WORLD ήταν η πρώτη μας επιλογή για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Άνεση & ασφάλεια
Πράγματι το επίπεδο της άνεσης στο εσωτερικό βρίσκεται πολύ υψηλά, αφού το πλεκτό υλικό Ultraknit προσαρμόζεται στο πέλμα δημιουργώντας ένα αγαστό σύνολο, χωρίς, όμως, να ζεσταίνει το πόδι. Ποιος θέλει, άλλωστε, να ζεσταίνεται το καλοκαίρι…
Το αποτέλεσμα είναι η κίνηση να γίνεται ελεύθερα, και χωρίς απώλειες, μεγιστοποιώντας την απόδοση, όχι μόνο στις διαλειμματικές που εκτελέσαμε, αλλά και σε ελεύθερα συνεχόμενα.
Την ίδια στιγμή, το σκληρό πλέγμα που έχει τοποθετηθεί στα πλαϊνά τμήματά παρέχει την απαραίτητη σταθερότητα για να μην υπάρχουν μικροκινήσεις του πέλματος δεξιά κι αριστερά.
Στην ίδια γραμμή κινείται και το υποστηρικτικό περιμετρικό πλαίσιο EVA Support Rim που ελέγχει στις πλάγιες κινήσεις κάνοντας όλο το παπούτσι πιο συμπαγές.
Γενικά, το κράτημά του ήταν σαφές και σταθερό σε όλες τις εντάσεις και διαδρομές που τρέξαμε.

Προστασία
Στο κομμάτι της προστασίας τώρα, το FLOATRIDE FOAM, είναι το υλικό που βρίσκεται στη σόλα και είναι υπεύθυνο για το ευχάριστο μαλακό και ταυτόχρονα δυναμικό πάτημα. Πρόκειται για μία σταθερή δομή κυψελιδικής μορφής που ανταποκρίνεται σε κάθε έδαφος εξισώνοντας τις διαφορές και ταυτόχρονα προσφέρει επιστροφή ενέργειας σε κάθε ρυθμό. Το FLOATRIDE FOAM αποσβένει σε κάθε πάτημα τους κραδασμούς αφού έχει μεγάλη δυνατότητα συμπίεσης. Η συμπίεση αυτή στη συνέχεια «μεταφράζεται» σε επιστροφή ενέργειας που δύσκολα μπορείς να πιστέψεις αν δεν το τρέξεις.

Πρόσφυση
Για το τέλος αφήσαμε την πρόσφυση, ένα κομμάτι που το καλοκαίρι αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα. Κι αυτό γιατί τα εδάφη που μπορεί να τρέξει κανείς είναι πολλά και διαφορετικά. Η ειδική επίστρωση στη σόλα κάνει μία χαρά τη δουλειά της μειώνοντας τις απώλειες και χαρίζοντας ένα δυνατό κράτημα για ακόμα πιο ασφαλές, αλλά και αποδοτικό τρέξιμο στην άσφαλτο, στο ταρτάν, στο χώμα ακόμα και στην άμμο.

Συνολικά
Το FLOATRIDE είναι ένα ολοκληρωμένο running μοντέλο για όλους τους δρομείς με ουδέτερο πάτημα. Ανταποκρίνεται θαυμάσια στο φορτωμένο προπονητικό πρόγραμμα ενός μαραθωνοδρόμου, όσο και στις πρώτες δρομικές απόπειρες ενός αρχάριου. Επιπλέον, παρέχει ασφάλεια κι ευχάριστη αίσθηση σε ένα αργό ή ελεύθερο συνεχόμενο καθώς και σταθερό οδήγημα και γρήγορη απόκριση σε μία διαλειμματική, ένα Tempo Run ή στον αγώνα!

Και… χρώμα!
Και φυσικά δεν θα μπορούσε να αναδειχθεί σε κορυφαία καλοκαιρινή επιλογή χωρίς χρώμα. Έτσι, η νέα έκδοση του FLOATRIDE είναι διαθέσιμη σε μία πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών χρωμάτων για όλα τα γούστα! 

Δες περισσότερα στο www.reebok.com/gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο