Η ΕΡΤ χορηγός επικοινωνίας στον 4ο Μαραθώνιο Ολυμπίας

Μία μεγάλη συνεργασία ξεκινά

Share

Μία σημαντική συνεργασία ξεκινά από φέτος που έχει ως σκοπό την προβολή και την ενημέρωση όλων των φίλων του τρεξίματος για τον 4ο Μαραθώνιο Ολυμπίας και τους αγώνες και τις δράσεις που διεξάγονται παράλληλα.
Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ Α.Ε. αναλαμβάνει χορηγός επικοινωνίας του 4ου Μαραθώνιου Ολυμπίας, η οποία μέσω των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών της σταθμών αλλά και των κοινωνικών μέσων δικτύωσής της και της ιστοσελίδας της, θα προβάλει και θα καλύπτει αυτό το ξεχωριστό αθλητικό γεγονός. Επιπλέον, η ΕΡΤ μέσω των ΕΡΤ3, του Πρώτου Προγράμματος 105.8, της ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8 και της ΕΡΤ ΠΥΡΓΟΥ θα παρέχει συνεχή ενημέρωση από τις εκπομπές της, τόσο για τις αθλητικές όσο και τις πολιτιστικές δράσεις που γίνονται στο πλαίσιο διεξαγωγής του 4ου Μαραθώνιου Ολυμπίας.

Οι εγγραφές για τους αγώνες 4ου Μαραθώνιου Ολυμπίας, που θα διεξαχθούν το διήμερο Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1 Απριλίου, συνεχίζονται και γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.olympiamarathon.gr
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αποστάσεις για δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου και συγκεκριμένα μαραθώνιο, ημιμαραθώνιο, αγώνα 12 χλμ. και αγώνες για όλους 2 χλμ. στις τρεις μεγάλες πόλεις του νομού Ηλείας (Αμαλιάδα, Πύργο και Αρχαία Ολυμπία).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο