Η bwin ήταν ο Μεγάλος Χορηγός του 9ου Spetses Mini Marathon 2019

Ρεκόρ συμμετοχών στις Σπέτσες

Share

Για πρώτη χρονιά, η bwin ήταν ο Μεγάλος Χορηγός του 9ου Spetses Mini Marathon, το οποίο πραγματοποιήθηκε με ρεκόρ συμμετοχών και πολύ θετική διάθεση το τριήμερο 4 με 6 Οκτωβρίου, στο μαγευτικό νησί των Σπετσών.

Οι συμμετοχές των αθλητών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία ενώ το νησί γέμισε με κόσμο που πέραν των αθλητικών δραστηριοτήτων έζησε μοναδικές στιγμές μαζί με τους αθλητές της bwin!   

Το Σάββατο το μεσημέρι ρίχτηκαν στη μάχη οι κολυμβητές της bwin, οι οποίοι ενθουσίασαν το κοινό και απόλαυσαν τον δύσκολο λόγω του καιρού κολυμβητικό αγώνα. Ο master κολυμβητής Γιάννης Δρυμωνάκος αγωνίστηκε εκτός συναγωνισμού στα 1500μ ενώ ο πρωταθλητής Στέφανος Δημητριάδης κολύμπησε στα 3000μ και οι δύο δε δήλωσαν ιδιαίτερα χαρούμενοι που αγωνίστηκαν με την ομάδα της bwin! 

Την Κυριακή νωρίς το πρωί, το bwin running team με coach την πρωταθλήτρια του στίβου Κατερίνα Δαλάκα έδωσε δυναμικό παρόν στον αγώνα 5Κ ! Τα 50 μέλη της ομάδας και οι 2 αθλήτριες από το πρόγραμμα της bwin «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ελλήνων Ολυμπιονικών», η Θεοδώρα Γκουντούρα και η Άννα Κιάφα, αγωνίστηκαν με πάθος και πολλή όρεξη, πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις.

Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για του χρόνου το σαββατοκύριακο 10 Οκτωβρίου στο 10o επετειακό Spetses Mini Marathon!

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1526:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Το Σάββατο 30/3 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
Τα φαβορί, η διαδρομή και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο