H Nova «Xορηγός Eπικοινωνίας» του 41ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21.1 χλμ.

H Nova στηρίζει για άλλη μία φορά το δρομικό κίνηση

Share

Ο αγαπημένος αγώνας της Άνοιξης, ο αγώνας που πριν 40 χρόνια έβαλε τα θεμέλια του δρομικού κινήματος, μπαίνει φέτος στην 5η δεκαετία της ζωής του και έρχεται ανανεωμένος με νέα απόσταση! Έτσι από 20 χιλιόμετρα πλέον γίνεται 21.1 δίνοντας στους δρομείς την ευκαιρία για ρεκόρ στην απόσταση του ημιμαραθώνιου στην πιο γρήγορη και όμορφη διαδρομή της Αθήνας στις 4 Μαρτίου 2018.

Ο διοργανωτής του αγώνα και πρώτος σύλλογος δρομέων της χώρας μας, Σ.Δ.Υ. Αθήνας, θα έχει στο πλευρό του τον μεγαλύτερο πάροχο καινοτόμων συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, τη Nova, η οποία θα στηρίξει τη διοργάνωση ως «Χορηγός Επικοινωνίας».

Η Nova στηρίζει το δρομικό κίνημα μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με σημαντικές διοργανώσεις ανά την Ελλάδα. Παράλληλα, συμμετέχει και με την ομάδα των αθλητικών της καναλιών, “Novasports Running Team”, “Captain” της οποίας είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στα 400 μ. μετ’ εμποδίων Περικλής Ιακωβάκης. Η #NovasportsRunningTeam αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» και στον 41ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21.1 χλμ.

H δημιουργία και ανάπτυξη της ομάδας εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που η Nova υλοποιεί για τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ενώ αποτελείται τόσο από εργαζόμενους όσο και από συνεργάτες και συνδρομητές της.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για τη “Novasports Running Team” είναι διαθέσιμες στην εξειδικευμένη σελίδα στο novasports.gr: www.novasports.gr/novasports-running-team

Ο 41ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21.1χλμ είναι αφιερωμένος στο έργο του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού. Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα στους συμμετέχοντες να βοηθήσουν στην κάλυψη μέρους των αναγκών του προσφέροντας σε φάρμακα και υλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα: http://www.athenshealthrun.gr/41os-agonas-dromoy-ygeias

Λίγα λόγια για τη Nova:
Η Nova είναι ο μεγαλύτερος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας. Μέσω της οικογένειας υπηρεσιών “Nova3play”, έφερε και καθιέρωσε το 2013 στην ελληνική αγορά τις συνδυαστικές υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, ευρυζωνικού internet και τηλεοπτικού περιεχομένου, δημιουργώντας μία νέα, ενιαία εμπειρία οικιακής απόλαυσης. Τις υπηρεσίες Nova για το σπίτι λαμβάνουν σήμερα 1 εκατομμύριο συνδρομητές, ενώ παράλληλα η Nova προσφέρει εξελιγμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης σε 40.000 επαγγελματίες, επιχειρήσεις και φορείς του δημοσίου. Η Nova αποτελεί συνώνυμο της καινοτομίας και εμπλουτίζει διαρκώς την εμπειρία των πελατών της με πρωτοποριακές δυνατότητες, όπως οι πρόσθετες υπηρεσίες τηλεόρασης “Nova On Demand”, “Νova GO”, “Nova Multiview”, μέσα από τις οποίες «Ζεις καλύτερα!».
Οι υπηρεσίες Nova παρέχονται από την εταιρία Forthnet.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο