Επίλεξε το σωστό running παπούτσι!

Απόκτησε ένα από τα κορυφαία running μοντέλα παπουτσιών 20% φθηνότερα!

Share

Αν θέλεις να δεις από κοντά όλα τα νέα running παπούτσια σίγουρα θα τα βρεις στα καταστήματα της INTERSPORT. Τα κορυφαία μοντέλα σε περιμένουν για να αναβαθμίσεις το τρέξιμό σου σε ένα από τα 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα με σημαντική προσφορά.

Μερικά από τα κορυφαία μοντέλα που θα συναντήσεις είναι:


Nike Epic React

Το νέο μοντέλο της αμερικανικής εταιρείας που έρχεται να ταράξει τα νερά με την κορυφαία τεχνολογία επιστροφής ενέργειας Nike React. Με το Nike React, θα θέλεις να τρέξεις πιο γρήγορα, ενώ στα υπέρ του συγκαταλέγονται η καλύτερη απόσβεση κραδασμών και η ελαφριά αίσθηση που προσφέρει στο πέλμα, χωρίς να χάνει σε αντοχή και προστασία.


Nike Zoom Fly
 
Το μοντέλο που τολμά να αναμετρηθεί με τον χρόνο. Διαθέτοντας νέα ενδιάμεση σόλα επιστροφής ενέργειας από αφρώδες υλικό τελευταίας τεχνολογίας, έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει κορυφαία απορρόφηση κραδασμών και προστασία σε κάθε προπόνηση. Μπορεί να «τρέξει» χωρίς να χάνει τις ιδιότητές του για πολλά πολλά χιλιόμετρα ενώ είναι κατάλληλο και για τις αγωνιστικές σας προσπάθειες. 


adidas Ultraboost

Η ξεχωριστή τεχνολογία UltraBOOST προσφέρει εδώ και πέντε χρόνια επιστροφή ενέργειας σε όλους τους δρομείς. Ένα μοντέλο που συνεχίζει να εξελίσσεται και να ανανεώνεται με νέες τεχνολογίες και νέους χρωματικούς συνδυασμούς, ανταποκρίνεται με τον ίδιο μοναδικό τρόπο, τόσο στους αγώνες όσο και στις γρήγορες προπονήσεις.  


Asics Gel Quantum

Η ιαπωνική εταιρεία βάζει την τεχνολογική της σφραγίδα στο νέο Gel Quantum. Διαθέτοντας 360° Discrete Gel σε όλο το μήκος της σόλας το νέο μοντέλο εγγυάται μοναδική απαραίτητη απορρόφηση κραδασμών και επιστροφή ενέργειας αλλά και απίστευτη άνεση και προστασία. Ειδικότητά του οι προπονήσεις μεγάλης διάρκειας αλλά θα σας ακολουθήσει άνετα και στις πιο γρήγορες προπονήσεις σας.  


Brooks Ghost 10
  
Ένα από τα πιο καταξιωμένα μοντέλα της Brooks υπόσχεται να προσφέρει σε κάθε δρομέα υψηλή προστασία και αντοχή για καθημερινή χρήση σε κάθε προπόνηση. Η τεχνολογία BioMoGo DNA στη μεσόσολα προσφέρει απορρόφηση κραδασμών προσαρμοσμένη στο πάτημα του κάθε δρομέα, ενώ οι υπόλοιπες τεχνολογίες της εταιρείας προσφέρουν ομαλή κίνηση και άνεση. Το ανανεωμένο επάνω μέρος εγγυάται την κατάλληλη διαπνοή ενώ η ειδική του κατασκευή κρατά το πέλμα σταθερό στη θέση του. 

Βρες το δικό σου μοντέλο
Και αν σε εντυπωσίασε κάποιο από τα παραπάνω μοντέλα και θέλεις να μάθεις αν είναι για σένα και αν απευθύνεται στο δικό σου πάτημα τα καταστήματα INTERSPORT σου δείχνουν τον τρόπο να το μάθεις πιο εύκολα από ποτέ. Απλά με μία επίσκεψη σε ένα από αυτά, χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες που σου προσφέρει ο πελματογράφος INTERSPORT FootScan ώστε να μάθεις τη μορφολογία του πέλματός σου, ενώ επιπλέον με το INTERSPORT Dynamic Analysis, αναλύει την κίνηση σου την ώρα που τρέχεις καταγράφοντας τις επιβαρύνσεις που δέχεται το πέλμα σου. Έτσι, έχεις τώρα όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να γνωρίζεις πιο είναι το κατάλληλο μοντέλο για εσένα ώστε για να τρέχεις σωστά και με ασφάλεια. 

Απόκτησε με σημαντική προσφορά τα αγαπημένα σου μοντέλα
Τώρα μπορείς να αποκτήσεις ένα από τα παραπάνω μοντέλα ή κάποιο άλλο που σου ταιριάζει, έως και 20% φθηνότερα. Ο τρόπος είναι απλός. Πηγαίνεις τα παλιά σου αθλητικά παπούτσια σε ένα κατάστημα INTERSPORT ή συμπληρώνεις τα στοιχεία σου στη φόρμα που θα βρεις στο www.intersport.gr/aposirsi-2018. Κατόπιν λαμβάνεις μέσω email έναν μοναδικό κωδικό κουπονιού και η προσφορά είναι έτοιμη να τη χρησιμοποιήσεις.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να απολαύσεις τα νέα σου running παπούτσια στην επόμενή σου προπόνηση και να κυνηγήσεις το δρομικό σου στόχο. Καλό τρέξιμο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο