Εκδρομή ΣΔΥ Πάτρας στα Καλάβρυτα

Ο ΣΔΥ Πάτρας διοργανώνει εκδρομή στις 10/12 για συμμετοχή στον Δρόμο Θυσίας Καλαβρύτων

Share

Ο ΣΔΥ Πάτρας διοργανώνει εκδρομή στις 10/12 για συμμετοχή στον Δρόμο Θυσίας Καλαβρύτων. 
Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Δήμος Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τη Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων προκηρύσσει  την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, Αγώνα δρόμου απόστασης 10.000 μέτρων με την ονομασία «Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας (Σ.Δ.Υ.Πάτρας) θα πραγματοποιήσει ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ και ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ τη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 στα Καλάβρυτα, για τη συμμετοχή στον αγώνα «Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων».

Δήλωση συμμετοχής:  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα μέχρι τη Τετάρτη 06/12/2016 στο παρακάτω link: ΔΗΛΩΣH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. (Στην ηλεκτρονική φόρμα συμπληρώνετε τα στοιχεία σας για την ομαδική εγγραφή και αν επιθυμείτε ή όχι να συμμετέχετε στην εκδρομή)

Κόστος εκδρομής: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ και το κόστος συμμετοχής στην εκδρομή διαμορφώνεται στα δέκα ευρώ/άτομο (10€/άτομο). Η ίδια τιμή ισχύει και για τους συνοδούς.

Η ολοκλήρωση της δήλωσης συμμετοχής, θα γίνεται με την καταβολή του ποσού των 10€ στην έδρα του Σ.Δ.Υ.Π. στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, την Τετάρτη 06-12-2017, ώρες: 18:30-20:00 (ή κατόπιν συνεννόησης, τηλ. 697 2275149).

Για οποιαδήποτε απορία ή αλλαγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail: [email protected].

Η Προκήρυξη του αγώνα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας «Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων-Προκήρυξη».    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο