Είστε έτοιμοι για… ρεκόρ;

35ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. – Tο «πιο γρήγορο 10άρι» της πόλης

Share

Τρέξατε χθες στο 10άρι του ΑΜΑ αλλά ο χρόνος σας δεν είναι αυτός που περιμένατε; Ή μήπως συμμετείχατε στον αγώνα των 5 χλμ. και θέλετε μία εύκολη διαδρομή για να κάνετε τη μετάβαση σε μεγαλύτερες αποστάσεις; Ο 35ος Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. σας δίνει την ευκαιρία να σπάσετε το ατομικό σας ρεκόρ ή να αλλάξετε εύκολα δρομική κατηγορία συμμετέχοντας σε αυτόν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Η διαδρομή του αγώνα, που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας με την τεχνική επιμέλεια της All About Running, ξεκινά έξω από τις εγκαταστάσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων του Αγ. Κοσμά, πηγαίνει έως την παραλία Γλυφάδας, όπου οι δρομείς κάνουν αναστροφή για να τερματίσουν εντός του σταδίου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αγώνα 2 χλμ. για παιδιά, με τη διαδρομή να κινείται αποκλειστικά εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Αν θέλετε και εσείς να συμμετέχετε θα πρέπει να βιαστείτε γιατί αναμένεται οι διαθέσιμες θέσεις να κλείσουν σύντομα.
Οι ηλεκτρονικές εγγραφές γίνονται μέσω της ιστοσελίδας http://www.athenshealthrun.gr/ όπου μπορείτε να δείτε και την προκήρυξη του αγώνα.

Σημαντική υποστήριξη
Για έβδομη (7) συνεχή  χρονιά Μεγάλος Χορηγός του αγώνα είναι η Asics. Η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών παρέχει όλα όσα χρειάζεται ένας δρομέας για να ξεπερνά συνεχώς τον εαυτό του, να πετυχαίνει τους στόχους του ή απλά να απολαμβάνει με άνεση και ασφάλεια το αγαπημένο του χόμπι.
Τον αγώνα στηρίζει, ακόμα, το αποκλειστικά δρομικό κατάστημα Runner Store, στο οποίο ο κάθε δρομέας μπορεί να επιλέξει τα καλύτερα «δρομικά εργαλεία» που θα τον συντροφεύουν στην προπόνηση ή τους αγώνες μέσα από μία πλούσια συλλογή από χιλιάδες εξειδικευμένα προϊόντα.

Ενέργεια και Ενυδάτωση
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και σε κάθε σταθμό υδροδοσίας, οι δρομείς θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους αθλητικό ποτό, POWERADE, αλλά και Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, αποκτώντας έτσι την ενυδάτωση και την απαραίτητη αντοχή για να πετύχουν το στόχο τους. Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν Το Γλυκό που Κάνει Καλό καθώς o Μακεδονικός Χαλβάς υποστηρίζει τη διοργάνωση!

Παροχές διοργάνωσης
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διοργάνωση έχει φροντίσει να προσφέρει στους συμμετέχοντες σημαντικές παροχές. 
Συγκεκριμένα, όλοι οι δρομείς θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση και αριθμό συμμετοχής, υπηρεσία φύλαξης προσωπικών αντικειμένων, τροφοδοσία κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα, υγειονομική κάλυψη, αναμνηστικό μετάλλιο, φωτογραφικό υλικό από τη συμμετοχή τους, ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής. Επιπλέον όσοι έχουν επιλέξει το ενισχυμένο πακέτο θα λάβουν και το αναμνηστικό τεχνικό T-Shirt του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο